FORGOT YOUR DETAILS?

12è aniversari d’Ampert

by / dimarts, 21 abril 2020 / Published in NOTICIES

El 21 d’abril de 2008, ara fa dotze anys, va nàixer Ampert, amb l’objectiu d’aconseguir finançament per a fer realitat el projecte de transport i acompanyament de malalts oncològics de la nostra comarca, conscienciar a la societat de l’abast del càncer i impulsar el suport a les investigacions científiques imprescindibles per vèncer aquesta malaltia.

Comptar amb la col·laboració de tothom ha estat un gran pilar de recolzament que ha ajudat a impulsar el projecte i les activitats organitzades per l’associació.

Qualsevol acció, petita o gran, ha estat i és important. Per això el suport de tots ens empeny a ser forts i no aturar-nos.

Aquest 21 d’abril celebrem el 12è aniversari d’Ampert, avui fa 12 anys que es va iniciar aquesta aventura, i si mirem enrere, podem estar-ne molt orgullosos, tots plegats. Els fets ens han donat la raó, els fets han demostrat que el nostre, era i és un projecte necessari.

Malgrat la situació actual, tant inesperada, tant especial, volem compartir amb vosaltres l’alegria d’haver arribat fins aquí, i d’haver ajudat a fer més fàcil el dia a dia de moltes persones malaltes de càncer i a tots els seus familiars. Malgrat tot, Ampert segueix al peu del canó, treballant, dia a dia.

Solidaritat, implicació, voluntariat i col·laboració, són els valors que ens fan créixer cada dia, com a entitat. Volem continuar al costat de totes les persones usuàries, que ens necessiten més que mai, i confiem en seguir comptant amb tots aquells col·laboradors i empreses que ens donen el seu suport incondicional.

Un cop més, moltes gràcies per estar al nostre costat, al costat d’Ampert, al costat de totes les persones usuàries i familiars de l’Alt Penedès que ens necessiten ben a prop.

Joan Ríos i Rallé,
President d’Ampert

Deixa un comentari

TOP