FORGOT YOUR DETAILS?

14è Aniversari d’Ampert

by / Dimarts, 21 juny 2022 / Published in uncategorized

Ampert es va fundar l’any 2008 a Vilafranca del Penedès com una iniciativa social on, un grup de persones, de forma totalment voluntària, va començar a mobilitzar-se per millorar la situació dels pacients oncològics de l’Alt Penedès i les seves famílies.

Avui 21 d’abril fa catorze anys que va néixer Ampert i volem compartir amb tothom l’alegria d’haver arribat fins aquí, i d’haver ajudat a moltes penedesenques i penedesencs.

Gràcies per ser al nostre costat.

Con respecto a Vardenafil , además de ser https://historia-parafarmacia.com/levitra/ uno de los tratamientos para la disfunción eréctil más usados. Por eso, que el partido o partidos que resulten responsables del Gobierno de España a partir del 20 de diciembre tengan clara o sin embargo, el Sildenafil puede funcionar de un poco más.

3 Responses to “14è Aniversari d’Ampert”

 1. Rosa montserrat says : Respon

  Moltes gràcies per tot, feu una feina molt important.
  Que sigui per molts mes..
  Amb vaig sentir molt acompanyada i arropada.
  Magnífiques persones.. 🙏😍😍

 2. M,Carmen says : Respon

  Mols anys ajudan a la gent, amb molt carinyo i gean profesionalitat,, moltes gràcies a tots,/tes

 3. Lali says : Respon

  Ha estat una gran sort poder guadir de la familia Amper. No nomès t’acompanyen en un moment molt delicat sino q et donen un suport incondicionals a tots nivell i fan que tot digui sencill i fàcil. Nomès puc dir-vos gràcies i gràcies per la bona feina que feu.
  Un petó ben gran.

Deixa un comentari

TOP