FORGOT YOUR DETAILS?

19 d’octubre, dia mundial del càncer de mama

by / dijous, 19 octubre 2017 / Published in NOTICIES

Avui dimarts 19 d’octubre es celebra el Dia Mundial del Càncer de Mama.

El càncer de mama és el més freqüent en les dones a Catalunya i s’estima que cada any són diagnosticats uns 4.200 casos nous i que representen un 30% de tots els tumors en dones.

Per tal de donar a conèixer la malaltia i per fer costat a totes les dones que han passat per aquest procés, l’Institut Català d’Oncologia commemorarà aquesta jornada organitzant i participant en diverses activitats adreçades a les dones que tenen o que han patit aquesta malaltia.

A l’ICO de l’Hospitalet de Llobregat es durà a terme una jornada, sota el títol: ‘L’estètica com a condicionament del tractament del càncer de mama’ que organitza la Unitat Funcional de Càncer de Mama de l’Hospital Universitari de Bellvitge i de l’Institut Català d’Oncologia.

També en motiu del Dia Mundial del càncer de mama el dilluns 23 d’octubre es farà una passejada per prevenir el càncer de mama pel Parc de Torreblanca de Sant Feliu de Llobregat.

Aquest acte pretén commemorar també els 25 anys de l’inici del cribratge de càncer de mama en aquesta població, la primera a Catalunya.

Deixa un comentari

TOP