FORGOT YOUR DETAILS?

3a caminada solidària contra el càncer

by / dijous, 17 maig 2018 / Published in NOTICIES

El diumenge 20 de maig del 2018, la Fundació Vallformosa i el Centre Excursionista Penedès organitzen la 3a Caminada Solidària por la lluita contra el càncer.

Aquesta caminada entre vinyes començarà i acabarà a Vilafranca del Penedès. Els beneficis d’aquest acte, en aquesta edició aniran destinats a Ampert, associació penedesenca que treballa per a millorar la qualitat de l’atenció dels pacients que pateixen càncer durant la seva malaltia.

Aquesta caminada és popular, divertida, familiar i rodejada de naturalesa, vinyes i bon rotllo!

En la primera edició, vàren participar-hi 1.000 persones i es van recaptar 5.591 € que van anar a l’Associació Live!. L’any passat van batre el récord amb 2.000 participants i els 12.000 euros que  es van recaptar vàren ser per a La casa dels Xuklis de Barcelona, una casa d’acollida per a les famílies i els infants que tenen càncer, gestionada per AFANOC.

La caminada començarà i acabarà a la plaça Onze de Setembre de Vilafranca del Penedès (a prop de l’Hospital Comarcal). El recorregut serà d’uns 12 quilòmetres entre vinyes, pensat per a poder fer-los amb la família.

Hi haurà dos punts d’avituallament: el primer a la capella de Sant Valentí a les Cabanyes i el segon a la Masia Vallformosa on s’oferirà l’esmorzar. Durant l’excursió hi haurà entreteniment i música en directe.

Podeu trobar més informació de la caminada al web:

http://www.fundaciovallformosa.com/#/ca/events/caminada-entre-vinyes

Deixa un comentari

TOP