FORGOT YOUR DETAILS?

7è Sopar Solidari per la lluita contra el càncer a Vallformosa

by / Dilluns, 08 juny 2015 / Published in NOTICIES

El Sopar Solidari per la lluita contra el càncer és una iniciativa del celler Vallformosa que el divendres 10 de juliol de 2015 arribarà a la setena edició.

Aquest és un acte solidari on s’hi sumen molts esforços per part de diferents entitats, empreses i particulars per recollir fons per la lluita contra el càncer.

En aquest sentit, des del 2007 Vallformosa manté un acord de col·laboració amb l’Institut Català d’Oncologia (ICO) i des de l’any 2011 amb l’Associació Ampert.

És un compromís social adquirit i a la vegada un homenatge a Martí Via i Bertran, director d’operacions de Vallformosa que va morir ara farà cinc anys després d’una llarga lluita contra aquesta malaltia.

Els diners recaptats durant aquest acte solidari aniran destinats en un 80% a l’ICO i en un 20% a Ampert per finançar els següents projectes:

Projecte TeVico: nou canal de comunicació per a pacients i familiars amb pantalles comunicatives.

Finançar el serveo de transport dels pacients oncològics des del seu domicili fins a l’ICO de l’Hospitalet de Llobregat, on seran tractats, a través de l’Associació Ampert de Vilafranca del Penedès.

Us convidem a veure el vídeo del Sopar Solidari de la darrera edició, esperem que us emocioni tant com a nosaltres, perquè ens agradaria molt poder comptar amb el vostre suport i sobretot amb la vostra presència.

 

Deixa un comentari

TOP