FORGOT YOUR DETAILS?

Ampert declarada Entitat d’Utilitat Pública per la Generalitat de Catalunya

by / dimarts, 20 desembre 2016 / Published in NOTICIES

El passat divendres 16/12/2016 el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, notificava la resolució de declaració d’utilitat pública de l’associació Ampert de Vilafranca del Penedès.

La declaració d’utilitat pública és el reconeixement administratiu que una associació està constituïda per assolir una finalitat d’interès general. Aquest reconeixement, comporta una sèrie de drets i d’obligacions.

Beneficis de les associacions d’utilitat pública:

1. Utilitzar la menció ‘Declarada d’utilitat pública’ en tota classe de documents, a continuació de la seva denominació.

2. Gaudir de les exempcions i els beneficis fiscals que les lleis reconeguin a favor seu, en els termes i les condicions que preveu la normativa vigent.

3. Gaudir de beneficis econòmics que les lleis estableixin a favor seu.

4. Assistència jurídica gratuïta en els termes que preveu la legislació específica.

Així doncs, després d’anys amb el tràmit, finalment s’ha resolt favorablement la inscripció d’Ampert en el Registre d’associacions del Departament de Justícia.

Tots aquells socis i sòcies, empreses, particulars i tots els que facin algun tipus de donatiu en benefici d’Ampert, a partir d’ara podran sol·licitar la certificació corresponent per a obtenir els avantatges i/o desgravacions fiscals per donatius i aportacions.

Aconseguir aquest reconeixement era uns dels objectius a assolir per Ampert, és per això que estem enormement contents i volem compartir-ho amb tothom.

DOGC UTILITAT PÚBLICA

Deixa un comentari

TOP