FORGOT YOUR DETAILS?

Ampert, entitat beneficiària de la Festa Major solidària 2016, rep de l’Obra Social “La Caixa” 6.000 €

by / divendres, 10 març 2017 / Published in NOTICIES

El passat 6 de març va presentar-se la col·laboració que rep l’Associació AMPERT com a entitat beneficiària de la col·laboració compromesa per l’Obra Social “la Caixa” a la Festa Major Solidària 2016.

A l’acte van assistir-hi els administradors de la Festa Major de Vilafranca del Penedès del 2016 (Elisabet González, Marc Izquierdo, Mar Montserrat, Xavier Raventós i Raimon Solà), acompanyats pel president de l’associació AMPERT, Joan Ríos, la xòfera de l’entitat, Dolors Manzanares i de la voluntària que fa més anys que col·labora amb l’entitat, Assumpció Balcells, i la directora d’àrea de negoci de CaixaBank a l’Alt Penedès, Esther Magallón.

Els administradors de la Festa Major de Vilafranca del Penedès del 2016 han subratllat que la més típica sigui cada any més solidària.

Durant la trobada, el president de l’associació, ha agraït la col·laboració de l´Obra Social “la Caixa” i el seu compromís amb les entitats socials del municipi. “Procurem que mai ningú camini sol”.

Per la seva part, la directora d’àrea de negoci de CaixaBank a l´Alt Penedès, ha destacat que l’acord de col·laboració amb els administradors de la Festa Major de Vilafranca del Penedès “és una mostra del compromís de l’entitat amb el territori”.

Una vegada tancat el pressupost de la Festa Major, podem dir, que mitjançant els canals tecnològics i de pagament de CaixaBank, es van comptabilitzar múltiples donatius privats que van ajudar a cofinançar la festa.

Els administradors de la Festa Major 2016 i representants de CaixaBank, com ja han fet en les darreres edicions, van decidir entregar un percentatge dels donatius privats que generés la festa a una entitat social de la vila.

CaixaBank, a través de l´Obra Social “la Caixa”, respon al compromís adquirit, i entrega del 0,7% de l’import dels donatius rebuts, multiplicant aquest import per deu, arribant a 6.000 euros, per recolzar el treball de l´associació AMPERT. Entitat que treballa per a millorar la qualitat d’atenció donada als malalts de càncer de l’Alt Penedès, proporcionant-los un servei de transport diari fins a l’ICO Institut Català d’Oncologia – Hospital Duran i Reynals.

FM 2016 CAIXABANK 2 FM 2016 CAIXABANK 3

Deixa un comentari

TOP