FORGOT YOUR DETAILS?

Ampert i Creu Roja signen un conveni de col·laboració

by / dilluns, 27 juliol 2015 / Published in NOTICIES

Les dues associacions penedesenques signen un conveni de col·laboració en el qual Creu Roja es compromet a aportar el voluntariat al servei transport de malalts oncològics de l’associació AMPERT, en l’acompanyament i durant l’estada hospitalària mentre es fan els tractaments.

En el mateix conveni acorden la formació i la coordinació del voluntariat. Per aquest motiu, AMPERT farà una aportació econòmica de 2.580 €uros, en concepte de subvenció a Creu Roja, per a la gestió del voluntariat, la formació inicial i l’assegurança de responsabilitat civil.

El conveni té una finalitat de millora de la qualitat de vida dels pacients oncològics i les seves famílies, a través del transport que ofereix  AMPERT i el voluntariat de Creu Roja.

AMPERT és una associació sense afany de lucre contra el càncer que dóna suport al malalt oncològic. Té l’objectiu d’aportar millores que arribin directament al pacient oncològic i a les persones del seu entorn immediat. Dóna suport al pacient oncològic en tractament actiu de radioteràpia i ofereix un transport personalitzat al servei dels pacients de la comarca, amb el suport del voluntariat de la Creu Roja.

AMPERT realitza un servei de transport diari de dilluns a divendres a pacients oncològics de la comarca de l’Alt Penedès al centre de radioteràpia situat a l’ICO (Hospital Duran i Reynals), a l’Hospitalet de Llobregat.

Deixa un comentari

TOP