FORGOT YOUR DETAILS?

Ampert presenta l’exposició divulgativa “Mai no caminaràs sol”

by / Dimecres, 02 març 2016 / Published in NOTICIES

La última iniciativa sorgida de l’associació, ha estat fer una exposició divulgativa amb el nom ‘Mai no caminaràs sol’.

Recull d’imatges per a transmetre i difondre els valors, el funcionament i la tasca que desenvolupa l’associació Ampert.

Aquesta exposició serà itinerant per tots els pobles de l’Alt Penedès que recolzen el projecte de l’associació.

L’acte d’inauguració serà el proper divendres 11 de març a les 20:00 hores a la Capella de Sant Joan, de Vilafranca del Penedès.

Aquesta exposició ha estat possible gràcies al patrocini de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Caser Seguros de Vilafranca, CCVV – Centro Columna Vertebral Vilafranca i Caves Vilarnau de Sant Sadurní d’Anoia.

Tampoc hagués estat una realitat sense la col·laboració desinteressada de Pagà Disseny, Pellisa Ràfols, Ana Martí Fotografia i Disseny, Nou Enfoc Fotografia, Penedès Televisió, Ràdio Vilafranca i Publicitarios Implicados.

Ens fa molta il·lusió compartir aquest moment amb amics, col·laboradors, voluntaris, usuaris, socis, tots aquells que formeu part d’Ampert.

Totes aquelles persones que vulguin visitar l’exposició d’Ampert ‘Mai no caminaràs sol’, estarà instal·lada a la Capella de Sant Joan de Vilafranca del Penedès, fins el dia 3 d’abril.

Els horaris de visita són :

– De dimecres a divendres de les 17:00 a les 20:00 hores.
– Dissabtes de 18:00 a 20:00 hores.
– Diumenges de 12:00 a 14:00 i de 18:00 a 20:00 hores.

Us esperem a tots!.

Deixa un comentari

TOP