Aquest dimecres 16 de setembre, Ampert ha rebut de l’Obra Social “La Caixa” un donatiu per un import de 6.000 €, per a donar suport i continuïtat al projecte de transport i acompanyament que ofereix l’associació a tots els penedesencs que han de rebre tractament de radioteràpia.

L’acte ha tingut lloc a l’oficina store de Vilafranca del Penedès i ha comptat amb l’assistència del Sr. Marc Palau (Director de l’àrea de negoci de l’Alt Penedès), David Sabaté (Director comercial oficina store Vilafranca), i Gemma Sivill i Joan Ríos, membres de la junta d’Ampert.

Amb la signatura d’aquesta col·laboració de l’Obra Social “La Caixa”, Ampert destinarà aquest import al servei de transport diari de malalts oncològics de l’Alt Penedès que reben tractament de radioteràpia a l’ICO (Institut Català d’Oncologia), Hospital Duran i Reynals de l’Hospitalet de Llobregat.

Des d’Ampert es pretén promocionar i col·laborar en accions de benestar social de serveis assistencials, amb especial atenció a col·lectius o a persones amb dificultat per les seves malalties i l‘Obra Social “La Caixa” hi destina 6.000 €.

Ampert agraeix a l’Obra Social “La Caixa” aquest donatiu, que beneficiarà a totes aquelles persones ateses per l’associació.