FORGOT YOUR DETAILS?

Assemblea de socis d’Ampert

by / Dimarts, 01 abril 2014 / Published in NOTICIES

AMPERT vol ampliar el transport de malalts oncològics a altres comarques

L’assemblea general d’AMPERT va aprovar continuar i assegurar el servei de transport de persones malaltes oncològiques amb necessitats de tractament de radioteràpia a l’hospital Duran i Reynals de l’Hospitalet de Llobregat. Com a novetat, va aprovar estudiar la viabilitat i possibilitat d’execució del servei de transport per als habitants d’altres comarques de la Vegueria Penedès.

AMPERT, amb 120 socis, és una associació de suport a les persones malaltes de càncer que s’ha especialitzat en el transport de l’Alt Penedès a l’hospital Duran i Reynals. Actualment aquest servei es duu a terme a l’Alt Penedès. A l’any 2013, ha donat servei a 43 persones de 15 municipis de la comarca, amb un total de 237 desplaçaments.

L’associació ha comptat, a l’any 2013, amb el suport de grans donants com l’Obra Social “La Caixa”  i Vallformosa. Alhora ha comptat amb el suport de 20 ajuntaments de la comarca, amb qui té subscrit conveni de col.laboració. Entre aquests ajuntaments destaca l’Ajuntament de Vilafranca que, a l’any 2013, va fer possible l’adquisició d’un nou vehicle de 17 places. Amb tot un dels actius més importants d’AMPERT és la implantació social i la xarxa de solidaritat que es mou al seu entorn. A l’any passat, s’han dut a terme iniciatives sorgides des de la societat civil i des d’entitats, que han donat suport al transport de malalts oncològics. Destaquem la cursa 10k de Vilafranca, el Concert Tots contra el càncer a la sala Casino by Arcs de Vilafranca amb l’actuació d’Andreu Rifé o una aportació de l’Acadèmia de Tastavins del Penedès. Així mateix, AMPERT organitza dos concerts solidaris anuals: “Clàssica X Ampert” a finals d’abril i “Tots som Ampert” a finals de setembre.

AMPERT voldria ampliar els convenis a tots ajuntaments de l’Alt Penedès, sumant-hi els 7 ajuntaments que hi falten, i trobar vies de col·laboració I suport amb empreses de la comarca, que garanteixin la viabilitat econòmica del servei de transport.

 

Deixa un comentari

TOP