FORGOT YOUR DETAILS?

Bankia dóna 8.430 euros a l’associació AMPERT

by / Dijous, 06 març 2014 / Published in NOTICIES

Bankia ha donat 8.430 euros a l’associació AMPERT, com a suport al transport de persones malaltes de càncer que segueixen el tractament de radioteràpia a l’ICO Duran i Reynals. AMPERT ofereix un servei de transport sanitari per a malalts de càncer de l’Alt Penedès, amb necessitat de tractament de radioteràpia, que compta amb el seguiment de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, l’ICO i de voluntariat.
El banc dóna aquesta aportació econòmica gràcies a que el centre d’Empreses de Bankia al Baix Llobregat ha aconseguit complir àmpliament els seus objectius de negoci per al 2013. L’elecció del projecte d’AMPERT i la donació econòmica forma part del programa Red Solidària que ha posat en marxa Bankia. Es tracta d’un projecte social innovador a través del qual el personal de les oficines escullen un programa social del territori i necessari a la comunitat i li donen suport econòmic si aconsegueixen els objectius previstos.
A l’acte de lliurament de la dotació solidària, hi han participat Joan Rios, president d’AMPERT, Queta Domènech, presidenta de Vallformosa, que ha apadrinat el projecte, Joaquim Oltra Gil, director del centre d’Empreses Bankia al Baix Llobregat, i Manuel López Arranz, director d’Empreses de Bankia a Catalunya.

Deixa un comentari

TOP