FORGOT YOUR DETAILS?

Calendari solidari d’Ampert 2022

by / Dimarts, 14 desembre 2021 / Published in NOTICIES

Com ja és tradició, Ampert ja té a punt el calendari per al 2022, l’edició d’enguany compta amb la col·laboració de dotze ceramistes penedesencs que han cedit temporalment una de les seves creacions per a il·lustrar cada un dels mesos del calendari de l’entitat.

Els artistes que hi han participat són: Rosa Boqué, Rebeca Puértolas, Mercè Rius, Montse Llanas, Mariajose Torres, Mercè Beneit, Josep Maria Baltà, Roser Oter, Mercè López, Alberto Bustos, Camil·la Pérez i Marc Navarro.

En aquesta iniciativa també hi han participat de forma desinteressada, empreses i professionals del territori que no han dubtat en donar, una vegada més, tot el seu suport a Ampert. Sense ells aquesta proposta no seria una realitat.

Les fotografies han estat realitzades amb l’ajut i la complicitat del Santi, de l’estudi Santi Cabezas Fotografia Professional, i el disseny del calendari és obra del dissenyador Pere Pagà de l’estudi Pagà Disseny. Un any més hem comptat amb el patrocini de l’empresa vilafranquina Jocs Recreatius del Penedès, i com sempre agraïr la col·laboració de Gràfiques Imprès Ràpid.

Enguany també s’ha incorporat a cada pàgina del calendari un codi QR que dóna la possibilitat de conèixer una mica més els ceramistes col·laboradors, gràcies també a la tasca desinteressada de l’empresa Gestinet.

També ens donen un cop de mà llibreries de la comarca que ens ajuden amb la seva distribució, podreu trobar el calendari d’Ampert a:

  • Llibreria Jepi (Sant Sadurní d’Anoia)
  • Llibreria l’Odissea (Vilafranca del Penedès)
  • Llibreria Pujol (Vilafranca del Penedès)
  • Llibreria Sellarés (Vilafranca del Penedès)
  • Llibreria La Cultural (Vilafranca del Penedès)
  • Llibreria Cuscó –  Gràfiques Imprès Ràpid (Vilafranca del Penedès)
  • Llibreria Montse (Vilafranca del Penedès)
  • Llibreria Anna (Vilafranca del Penedès)
  • Ca la Madrona (Vilafranca del Penedès)
  • Llibreria Milfulls (Santa Margarida i els Monjos)

El calendari podrà adquirir-se per un import de 7 €, l’objectiu de la iniciativa és recaptar fons que aniran destinats íntegrament a la tasca social de l’associació, per sensibilitzar i per a donar continuïtat al projecte d’Ampert, beneficiant a totes les veïnes i veïns dels municipis de l’Alt Penedès que han de rebre tractament de radioteràpia a l’ICO (Institut Català d’Oncologia), Hospital Duran i Reynals de l’Hospitalet de Llobregat.

Deixa un comentari

TOP