FORGOT YOUR DETAILS?

Dóna’ns un cop de mà, vota el projecte d’Ampert

by / Dilluns, 20 setembre 2021 / Published in NOTICIES

Des de l’associació hem presentat el projecte de transport i acompanyament de pacients oncològics de l’Alt Penedès en una acció solidària de Laboratoris Cinfa, on aquesta empresa farà entrega de cinquanta donacions de 2.500 € cada una a projectes de millora de la qualitat de vida dels pacients.

Hi ha gairebé 400 projectes presentats i ara comença la fase de votacions popular, en la que es decidirà quins són els seleccionats per a rebre les aportacions per a donar continuïtat als projectes d’intervenció social.

Ajuda’ns amb el teu vot a aconseguir que el projecte d’AMPERT sigui un dels cinquanta escollits, tens temps fins el 20 d’octubre.

Per a poder votar has d’escollir el projecte d’Ampert seguint el següent enllaç:

https://lavozdelpaciente.cinfa.com/cinfa/proposalDetailsAction.action?idProposal=382  

Només es podrà votar una única vegada per persona, per a verificar aquest aspecte, es sol·licitarà al/la votant que introdueixi el seu correu electrònic en el moment d’efectuar la votació.

Des d’Ampert us animem a participar en les votacions, gràcies a aquestes aportacions podem donar continuïtat al projecte de l’entitat. És fàcil i no requereix de registre. Recordeu que es pot votar una única vegada i a un sol projecte. Un cop emès el vot, no es podrà tornar a votar.

Una vegada més, moltes gràcies pel vostre suport!.

Deixa un comentari

TOP