La Fundació Pinnae ha fet el lliurament dels 3.370 € de la recaptació solidària que recull cada any amb la celebració del MUSiCVEU Festival.

El festival d’enguany ha comptat amb una onzena d’actuacions en una edició marcada per la Covid-19. Per poder celebrar-se, el festival ha hagut d’adoptar diverses mesures de seguretat com el límit d’aforament i l’aposta per espais delimitats i a l’aire lliure en alguns dels casos.

L’organització del festival va anunciar en una roda de premsa, que es farien onze concerts en el marc de l’edició 2020 amb les actuacions de Las Migas, Andrea Motis & Trio, Les Anxovetes, Montse Ríos (piano), etc.

La majoria dels concerts s’han celebrat al Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca. Aquest any el festival arribava a la seva sisena edició i, malgrat les modificacions que s’hi han hagut de fer a causa de la pandèmia, han estat gairebé dues mil les persones que han assistit als concerts de la seva programació.

Enguany la fundació ha destinat els beneficis recaptats a Ampert, que amb aquesta aportació donarà continuïtat al projecte de transport i acompanyament fins a l’ICO (Institut Català d’Oncologia), que duu a terme des de l’any 2008.

Gràcies a aportacions com aquesta podem seguir amb la nostra tasca, gràcies Fundació Pinnae!.