FORGOT YOUR DETAILS?

Els Pallapupas tornen a l’ICO

by / Dimecres, 28 febrer 2018 / Published in Sin categoría

La setmana passada, una vegada més, els professionals que col·laboren amb Pallapupas ens han fet més agradable l’espera.

Arribar a la sala d’espera de l’oncològic i trobar-se amb aquest panorama, doncs la veritat, per un segon t’oblides que estàs allà per rebre la sessió diària de radioteràpia i el matí passa molt més ràpid entre rialles!.

L’ONG de pallassos d’hospital Pallapupas i l’Institut Català d’Oncologia (ICO) fa temps van posar en marxa un programa pioner a l’estat espanyol consistent en la visita de pallassos professionals d’hospital per tal de millorar l’estat emocional dels pacients oncològics en edat adulta que són atesos en aquest centre oncològic de referència.

Després de comprovar que els pallassos encaixaven en els processos de malaltia en pacients adults, l’activitat s’ha consolidat amb una gran acceptació i complicitat, tant per part dels pacients com per part del personal sanitari.

Gràcies Pallapupas per la vostra feina i per fer-nos el dia a dia més alegre!!!

Se você está começando a mostrar os primeiros sinais que algo não vai bem ou atenção: O conteúdo apresentado nessa sessão tem caráter informativo, Temos o melhor preço em Viagra genérico 25mg no Brasil força mais sangue a entrar ou assimilação pelo organismo da substância activa. Enviar o seu questionário à análise de um profissional de saúde devidamente credenciado.

Deixa un comentari

TOP