FORGOT YOUR DETAILS?

“Entre Nosaltres”, 1a jornada participativa, Qualitat de Vida i Càncer de Mama

by / Divendres, 29 maig 2015 / Published in ACTIVITATS

La Jornada

Entre Nosaltres, 1a Jornada Participativa Qualitat de Vida i Càncer de Mama, pretén ser una jornada de tallers, xerrades, col·loquis, diàlegs i altres activitats destinades a informar, orientar, animar i reunir a totes les persones que conviuen amb el càncer de mama d’aprop, identifiquen la repercussió social de la malaltia o simplement es senten vinculades a la causa i estan interessades en incorporar pautes de vida saludable al seu dia a dia.

Entre Nosaltres, que tindrà lloc al Recinte Modernista de Sant Pau el proper 6 de juny de 2015, vol aconseguir, entre tots, que totes les dones (pacients de càncer de mama o no), els seus familiars, amics, empreses, voluntaris, entitats i tota la societat en general gaudeixin d’una jornada solidària, divulgativa i plena d’experiències optimistes entorn al càncer de mama i la importància de portar un estil de vida saludable.

Els fons recaptats durant tot el dia es destinaran íntegrament a la Fundació Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, que obrirà una línia d’investigació associada a la qualitat de vida en el càncer de mama amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les dones que han patit, pateixen o patiran aquesta malaltia.

Qui ho organitza?

L’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau organitza Entre Nosaltres, 1a Jornada Participativa sobre Qualitat de Vida i Càncer de Mama, el 6 de juny de 2015 al Recinte Modernista de Sant Pau.

Aquesta iniciativa del Servei Mancomunat de Cirurgia Plàstica i Reparadora de Sant Pau – Hospital del Mar inclou la col·laboració inter-hospitalària de metges, infermeres i professionals vinculats a la prevenció i el tractament del Càncer de Mama i a la restitució de la Qualitat de Vida de les pacients afectades.

Entre Nosaltres, compta amb el ple suport de l’Ajuntament de Barcelona que és un dels patrons de la Fundació Hospital de la Santa Creu i Sant Pau a través de la Delegació de Salut.

La jornada també té el recolzament de les associacions de pacients més representatives de la ciutat i l’estreta implicació d’un equip multidisciplinari independent de pacients i voluntaris, que lluiten per la prevenció del Càncer de Mama i contra les seves complicacions.

Què els mou?

1 de cada 8 dones desenvoluparà un càncer de mama al llarg de la seva vida.
Més del 85% de les dones es curen.
El càncer de mama és el tumor maligne més freqüent entre les dones de tot el món.
A Espanya es diagnostiquen 26.000 casos nous a l’any.
Només a Catalunya, 3.900 casos nous a l’any.
Pacients 3.0: les pacients d’avui dia són proactives i estan compromeses en la gestió de la seva malaltia.
Tot i que els avanços en tractament, diagnòstic i prevenció de la malaltia són molt significatius, avui dia segueix existint una mancança de recursos per a la investigació en post-càncer i per a poder millorar la qualitat de vida de les pacients.
La dona és l’eix central de la família i motor de la societat, i per tant, és necessari invertir en la seva salut i el seu benestar.

A qui es dirigeix?

A totes les dones que han patit o pateixen càncer de mama i a tot el seu entorn familiar, social, laboral, mèdic i assistencial compromès a restituir la Qualitat de Vida de les pacients afectades.

A totes les persones que han patit o pateixen qualsevol altre tipus de Càncer.
A totes les persones interessades en incorporar al seu dia a dia unes pautes de vida saludable des d’una perspectiva holística: COS, MENT, EMOCIONS, CONSCIÈNCIA, ESPIRITUALITAT, SOCIETAT, ART, EDUCACIÓ, PARTICIPACIÓ I SOLIDARITAT.
A tota la societat en general.

Per a més informació consulteu:
http://www.entrenosaltres.org

 

Deixa un comentari

TOP