FORGOT YOUR DETAILS?

Prop de 400 persones assisteixen a la 7a edició del Sopar Solidari de Vallformosa per la lluita contra el càncer

by / dilluns, 13 juliol 2015 / Published in ACTIVITATS

El passat divendres 10 de juliol es va celebrar el 7è Sopar Solidari per la lluita contra el càncer, iniciativa del Grup Vallformosa que aquest any ha estat un èxit de participació, superant totes les expectatives pel que fa al número d’assistents.

L’edició d’enguany ha marcat un rècord d’assistència amb prop de 400 persones, això farà que també sigui el Sopar Solidari amb més recaptació econòmica.

Aquesta ha estat una edició especial perquè Vallformosa celebra el seu 150è aniversari com a viticultors, per això, el President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, va presidir l’acte.

Aquest és un acte solidari on s’hi sumen molts esforços per a recollir fons per la lluita contra el càncer. Els diners recaptats durant aquest sopar van destinats en un 80% a l’ICO (Institut Català d’Oncologia) i en un 20% a Ampert per a finançar i donar continuïtat al projecte de transport de malalts oncològics de l’Alt Penedès.

Gràcies a totes les persones que hi van participar, gràcies a Vallformosa, gràcies a tots els treballadors i treballadores de Vallformosa i moltes gràcies Queta!.

Tots som Ampert.

http://www.rtvvilafranca.cat/2015/07/prop-de-400-persones-assisteixen-a-la-setena-edicio-del-sopar-solidari-de-vallformosa-per-la-lluita-contra-el-cancer-presidit-per-artur-mas/

Sopar Vallformosa 2015.1

Sopar Vallformosa 2015.2

Sopar Vallformosa 2015.3

Sopar Vallformosa 2015.7

Deixa un comentari

TOP