FORGOT YOUR DETAILS?

Exposició “Tretze x Ampert”

by / dilluns, 03 setembre 2018 / Published in NOTICIES

Enguany celebrem el 10è aniversari de l’associació, i un dels actes per a commemorar-ho ha estat organitzar l’exposició “Tretze x Ampert”.

L’exposició estarà instal·lada a la Capella de Sant Joan de Vilafranca del Penedès del 14 fins el 30 de setembre.

En aquesta exposició s’inclouran totes les obres que van cedir desinteressadament artistes penedesencs per a il·lustrar el calendari solidari de l’associació per aquest any 2018.

Els artistes que hi han col·laborat són: Amadeu Ferré, August Rosell, Manel Atserà, Fèlix Plantalech, Ricard Aranda, Montserrat Socías, Pep Quer, Santi Cabezas, Guillem Noya, Eva Garcés, Mariona Ríos, Júlia Ríos i Xavi Lozano.

En aquesta exposició també es podrà gaudir d’altres peces que han cedit temporalment els artistes per a donar a conèixer i difondre la seva obra.

Els horaris de visita són:

– De dimecres a divendres de les 17:00 a les 20:00 hores.
– Dissabtes de les 18:00 a les 20:00 hores.
– Diumenges de 12:00 a 14:00 i de les 18:00 a les 20:00 hores.

La idea d’Ampert és fer una subhasta solidària abans d’acabar l’any, amb l’objectiu de recaptar fons per a l’entitat, on es subhastaran totes les obres incloses en el calendari solidari.

Volem donar les gràcies a tots els artistes que hi han col·laborat desinteressadament i també al dissenyador vilafranquí Pere Pagà pel disseny del cartell.

Us esperem a tots a la Capella de Sant Joan de Vilafranca!.

Deixa un comentari

TOP