HAS PERDUT LES TEVES DADES?

FES-TE’N SOCI/A

Vols fer-te soci/a d’AMPERT?

FORMULARI / BUTLLETA DE SUSCRIPCIÓ

Si vols fer-te soci i ajudar-nos en la nostra tasca, si us plau, omple el formulari d'aquesta pàgina.

Avís legal de privadesa i protecció de dades de caràcter personal 

Les dades de caràcter personal incloses en aquest missatge seran incorporades a un fitxer informàtic responsabilitat d’ “AMPERT, associació contra el càncer”. D’acord amb el que preveu la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-se per escrit a “AMPERT, associació contra el càncer”, carrer Pere el Gran 32, 1a planta, 08720 Vilafranca del Penedès o bé al correu electrònic ampert@ampert.org. 
D’altra banda, “AMPERT, associació contra el càncer” fa constar que les dades emmagatzemades s’utilitzaran per a la lògica relació de contacte amb els seus associats i per dur a terme el cobrament de les qüotes acordades. Així mateix, “AMPERT, associació contra el càncer” mai cedirà aquestes dades a terceres persones ni seran utilitzades per a cap altra finalitat.

Amb l’enviament d’aquest formulari, el declarant respon de l’exactitud de les dades, reconeix haver llegit aquest avís i autoritza el tractament d’aquestes dades segons el que s’indica en els paràgrafs anteriors, així com a la domiciliació de les quotes establertes.

BUTLLETA DE SUSCRIPCIÓ

També pots fer clic en aquest enllaç i descarregar-te el butlletí se subscripció. Pots emplenar-ho i enviar-ho a:

Ampert C. Pere el Gran, 32, 1r 08720
Vilafranca del Penedès Tel. 93 890 17 33
Fax 93 890 17 33

ampert@ampert.org

FORMULARISeleccioni la quota Anual


Forma de pagament:

Ets major d'edat?
SINO

Accepto la política de privadesa

captcha

A dalt