FORGOT YOUR DETAILS?

Els científics a ballar!: un vídeo musical recapta fons per a l’estudi del càncer, la diabetis i l’alzheimer

by / dimecres, 15 octubre 2014 / Published in ACTIVITATS

Una massa de bates blanques comencen a ballar al ritme de l’èxit del moment “Safe and sound”. Què s’amaga darrera d’aquest improvisat videoclip?.

Els investigadors de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Barcelona (IRB), criden la nostra atenció per a recaptar fons a favor de l’estudi de malalties com el càncer, la diabetis i l’alzheimer. Vols ajudar-los?.

Al mal temps bona cara. És el que han pensat els científics de l’IRB de Barcelona. Davant les retallades en investigació i desenvolupament que la crisi ha portat amb si, ells han decidit convertir-se en els reis de la pista a les instal·lacions del centre i d’altres llocs mítics de Barcelona, com el Parc Güell. Tot això, amb la finalitat de recaptar fons que ajudin a l’estudi de malalties com el càncer, la diabetis i l’alzheimer.

Amb cada reproducció d’aquest vídeo, l’Institut rep una donació sufragada pels seus patrocinadors i…, el flash mob ja té més de 36.000 visites!.

A més, han posat en marxa una campanya de micromecenatge mitjançant la que qualsevol persona pot donar diners a la causa a través d’un missatge de text o un ingrés al seu compte bancari, tal i com expliquen a la seva pàgina web http://www.irbbarcelona.org.

No et perdis aquest vídeo, a més d’alegrar-te el dia, contribueix a la investigació de les malalties que més ens afecten i que encara no tenen cura. Comparteix-lo entre els teus amics i familiars i col·labora amb aquesta bona causa!.

Deixa un comentari

TOP