FORGOT YOUR DETAILS?

II Jornada d’intercanvi de llibres amb finalitats solidàries organitzada per la llibreria La Cultural

by / dimecres, 24 setembre 2014 / Published in ACTIVITATS

Organitzada per la llibreria La Cultural, tindrà lloc en el marc de Vila Salut, la fira de les entitats vilafranquines que treballen amb temes relacionats amb la salut

Es posaran a la venda uns 1.500 llibres aportats per particulars i una part de l’import obtingut anirà a les entitats que participen a la fira mentre que la resta es podrà canviar per llibres nous a La Cultural

Uns 1.500 llibres usats aportats per una vuitantena de lectors es posaran a la venda a la II Jornada d’Intercanvi de Llibres Usats amb Finalitats Solidàries organitzada per la llibreria La Cultural, que tindrà lloc aquest diumenge, dia 28, a la rambla de Sant Francesc de Vilafranca. La jornada d’intercanvi de llibres usats se celebrarà en el marc de la segona edició de Vila Salut, la fira a través de la qual es vol donar a conèixer les entitats sense ànim de lucre que treballen en l’àmbit de la salut a la ciutat. De fet, una part de l’import de la venda dels llibres anirà destinat a les entitats participants, mentre que la resta es podrà canviar per llibres nous a la llibreria La Cultural. La fira Vila Salut estarà oberta de les 10 del matí a les 8 del vespre.
Durant la setmana anterior a la festa major vilafranquina, prop d’un centenar de lectors es van apropar a la llibreria del carrer de Sant Joan per dipositar aquells llibres dels quals es volien desprendre per donar-los una segona oportunitat. En conjunt, aquests lectors van aportar uns 1.500 llibres entre els quals predomina la narrativa, en català i castellà, per bé que també hi ha obres d’assaig i llibres infantils i juvenils.
Després de comprovar que tots els llibres estan en bon estat, La Cultural els posarà a la venda el dia 28 de setembre al preu de 5€ en el cas del llibres de format estàndard, 3€ els llibres de butxaca i 3€ els llibres infantils. De l’import de la venda, una part es destinarà a les entitats participants a la fira Vila Salut. Concretament, 2€ en el cas de llibres de format estàndard i 1€ dels de butxaca i els infantils. L’import restant es bescanviarà per un val de compra de llibres que es podrà fer efectiu a La Cultural. Els llibres no venuts es retornaran als seus propietaris o se cediran a les entitats assistencials de la vila.

Deixa un comentari

TOP