FORGOT YOUR DETAILS?

La Campanya de l’Ampolla 2018 destinarà els seus beneficis a Ampert

by / dimarts, 02 gener 2018 / Published in NOTICIES

El proper dissabte 13 de gener es realitzarà la 35a edició de la Campanya de l’Ampolla que organitzen els Joves Cristians de Vilafranca.

Enguany, els seus beneficis aniran destinats a l’associació Ampert, associació contra el càncer i de suport al malalt oncològic amb seu a Vilafranca, que té com a objectiu posar a disposició de tots els veïns i veïnes de l’Alt Penedès, el servei de transport i acompanyament per aquelles persones que han de rebre tractament de radioteràpia a l’ICO Duran i Reynals de l’Hospitalet de Llobregat.

La campanya és una activitat organitzada pels Joves Cristians de Vilafranca en la qual hi col·laboren diverses parròquies i entitats de Vilafranca i comarca, que consisteix en la recollida d’ampolles de cava buides que han quedat després de les festes nadalenques.

Fruit dels problemes que dóna netejar-les després, des dels Joves Cristians demanen, com és habitual, que a més de guardar-les, si és possible, es tregui l’etiqueta de les ampolles, una acció que duplica el preu de l’ampolla.

Enguany, en col·laboració amb la campanya “El Contenidor d’Or” de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, es recollirà també qualsevol tipus de vidre a més de les ampolles de cava buides.

Des d’Ampert i Joves Cristians volem agrair la col·laboració de totes les persones que fan possible aquesta gran acció solidària passades les festes de nadal.

Deixa un comentari

TOP