HAS PERDUT LES TEVES DADES?

La Florida, tast de vins festiu contra el càncer

per / dilluns, 02 Març 2020 / Publicat a NOTICIES

LA FLORIDA, TAST DE VINS FESTIU CONTRA EL CÀNCER

Quatre cellers de Subirats s’han unit per crear LA FLORIDA, una festa solidària en benefici d’Ampert, amb tast de vins i música que es durà a terme el dia 21 de març coincidint amb el primer dia de la primavera, al Castell de Subirats.

L’organització va a càrrec de 4 equips constituïts per dones dels cellers Albet i Noya, Eudald Massana NoyaOliver Viticultors i Bodegues Sumarroca.

Durant la festa, es podran degustar 2 vins o escumosos de gamma alta de cada un dels cellers, acompanyat de diferents actuacions musicals i tot gaudint de la primera posta de sol de la primavera.

L’acte estarà conduït per la Judith Cortina i el David Jobé, periodistes i creadors de la guia digital d’enoturisme, enoturista.cat. La festa també comptarà amb la gastronomia del Restaurant Cal Blay.

I per què la florida?, LA FLORIDA té una doble connotació, per una banda, és una capa de fongs que creixen a la superfície de matèries orgàniques i que provoquen descomposició, però també una paraula que s’utilitza quan quelcom té flors o molts ornaments.

És necessari doncs, trobar aquest doble significat i equiparar-lo, en el primer cas, a una persona malalta i en el segon, a una de curada.

Per a més informació i inscripcions podeu consultar el web https://lafloridatastdevins.com/.

Us animem a gaudir de la primera posta de sol en un paratge únic, us esperem el proper 21 de març al Castell de Subirats!.

Deixa un comentari

A dalt