FORGOT YOUR DETAILS?

La Fundació Pinnae dóna suport al projecte d’Ampert

by / dijous, 23 juliol 2020 / Published in NOTICIES

La Fundació Pinnae dóna suport amb 300.000 € a divuit projectes socials de la Vegueria Penedès, i ha fet públic els divuit projectes guanyadors de la III Convocatòria d’Impuls Social pel Territori. La convocatòria va estar oberta entre el 5 de maig i el 2 de juny d’aquest any i els projectes els han pogut presentar entitats que treballen amb l’objectiu d’ajudar a persones i col·lectius vulnerables que es desenvolupen dins les comarques de l’Alt Penedès, l’Anoia, el Baix Penedès i el Garraf.

Amb l’ajuda i l’assessorament de la Fundació Pere Tarrés, entitat reconeguda i amb una llarga experiència en aquest tipus d’accions, s’ha fet l’avaluació final dels projectes seguint uns criteris i requisits establerts a les bases, com per exemple la seva viabilitat tècnica, la capacitat de treballar en xarxa, la viabilitat econòmica i la difusió.

Aquesta tercera Convocatòria és una mostra del fort compromís de la Fundació Pinnae amb la societat mes propera i enguany encara més en aquesta època de pandèmia  global de la COVID-19 que està afectantmolt especialment a totes les persones en risc d’exclusió social.

Com a novetat en aquesta edició la convocatòria s’ha dividit en dues modalitats de presentació:

MODALITAT A. Suport fins 10.000€.

L’aportació de la Fundació Pinnae per a cadascun dels projectes presentats en aquesta modalitat és fins a 10.000€. L’entitat haurà d’aportar un mínim del 10% de recursos propis o externs al projecte presentat.

MODALITAT B. Suport des de 10.001€ fins 25.000€.
L’aportació de la Fundació Pinnae per a cadascun dels projectes presentats en aquesta modalitat representa entre el 50% i el 80% del cost total del projecte, amb un màxim de 25.000€ d’ajuda.

Aquestes línies de suport es reparteixen en projectes que es desenvolupen en les quatre comarques de la Vegueria Penedès. La decisió dels projectes guanyadors es va prendre el passat 15 de juliol en la sessió del Patronat de la Fundació Pinnae celebrada a Vilafranca del Penedès que, actuant com a Jurat, va atorgar els ajuts sol·licitats als projectes de les entitats següents:

 • Creu Roja– Unint punts, creant xarxes – Dirigit a persones en situació de pobresa o en risc o situació d’exclusió social – Àmbit d’actuació: Alt Penedès, Anoia i Garraf.
 • Associació TIAMIntervenció en demències – Servei d’atenció a persones afectades per la demència – Dirigit a persones amb malaltia, discapacitat i/o problemes de salut mental – Àmbit d’actuació: Alt i Baix Penedès.
 • ATRA Associació– Actua Dona – Dirigit a Persones amb malaltia, discapacitat i/o problemes de salut mental – Àmbit d’actuació: Garraf.
 • Fundació Privada Amics de la Gent Gran– Aquest Aïllament el Superem amb les Persones Grans – Dirigit a persones grans – Àmbit d’actuació: Baix Penedès i Garraf.
 • Salut Mental Catalunya Anoia Associació – Equip d’intervenció domiciliària – Dirigit a persones amb malaltia, discapacitat i/o problemes de salut mental – Àmbit d’actuació: Anoia.
 • GEPEC-EdC – N’aturat – Dirigit a Joves amb necessitats socioeducatives – Àmbit d’actuació: Baix Penedès.
 • La Malva Acció Feminista– Educant en igualtat: Penedès lliure de masclismes – Dirigit a joves amb necessitats socioeducatives – Àmbit d’actuació: Baix Penedès.
 • Fundació Privada Formació i Treball – Reconnecta – Millora de les competències digitals a la feina – Dirigit a persones en situació de pobresa o en risc o situació d’exclusió social – Àmbit d’actuació: Garraf.
 • AMPERT – Associació contra el càncer– Servei de transport i acompanyament per a veïns de l’Alt Penedès amb càncer i amb necessitat de tractament de radioteràpia – Acompanyament a persones amb malaltia, discapacitat i/o problemes de salut mental – Àmbit d’actuació: Alt Penedès.
 • Fundació Pro-Penedès– Inserció sociolaboral de les persones en situació de pobresa a l’Alt Penedès – Dirigit a persones en situació de pobresa o en risc o situació d’exclusió social – Àmbit d’actuació: Alt Penedès.
 • Associació Entrem-hi– Inclusió laboral, salut comunitària i CÒVID19 – Dirigit a persones en situació de pobresa o en risc o situació d’exclusió social- Àmbit d’actuació: Alt Penedès i Garraf.
 • Actua, SCCL – Projecte Espai Familiar, d’atenció psicològica i psicosocial per a infants, adolescents i famílies de residents als CRAE de l’Alt Penedès per afavorir la reunificació – Dirigit a persones en situació de pobresa o en risc o situació d’exclusió social – Àmbit d’actuació: Alt Penedès, Anoia i Garraf.
 • Associació Espanyola de les Mucopoliscaridosis i Síndromes Relacionats – MPS – Suport i atenció a les persones afectades per malalties MPS-Lisosomales i les seves famílies – Dirigit a persones amb malaltia, discapacitat i/o problemes de salut mental – Àmbit d’actuació: Anoia.
 • Associació d’Entitats El Vendrell Educació i Lleure La Ballaruga – Èxit – Reforç Educatiu – Dirigit a joves amb necessitats socioeducatives – Àmbit d’actuació: Baix Penedès.
 • Salut Mental Garraf/Afammg– Suport i Natura – Dirigit a persones amb malaltia, discapacitat i/o problemes de salut mental – Àmbit d’actuació: Garraf.
 • Camerat Penedès, SCCL– Camerata Apropa – Dirigit a joves amb necessitats socioeducatives – Àmbit d’actuació: Alt Penedès.
 • Càritats Diocesana de Tarragona – Càritas Parroquial del Vendrell– Servei d’acollida integral – Dirigit a persones en situació de pobresa o en risc o situació d’exclusió social – Àmbit d’actuació: Baix Penedès.
 • Fundació Privada Mas Albornà– Nous reptes arran del Coronavirus al Centre Especial de Treball – Dirigit a persones amb malaltia, discapacitat i/o problemes de salut mental – Àmbit d’actuació: Alt Penedès.

Per part de la Fundació Pinnae s’ha destacat la extraordinària feina de les entitats socials que estan treballant constantment per a les persones més desafavorides del territori, ja que tots els projectes han obtingut unes puntuacions molt bones seguint els criteris d’avaluació de la convocatòria.

L’àmbit dels projectes que es buscaven,  tenien com a objectiu la intervenció social, adreçant-se prioritàriament a persones en situació de pobresa o en risc d’exclusió social, persones en situació de malaltia, persones amb discapacitat i/o problemes de salut mental, persones grans i persones amb necessitats socioeducatives.

La Fundació Pinnae continua la seva activitat social, contribuint a pal·liar els diferents problemes socials, impactant de forma positiva en les persones i en la societat.

Deixa un comentari

TOP