FORGOT YOUR DETAILS?

La Fundació Vallformosa fa entrega dels 16.155 € recaptats al 10è Sopar Solidari

by / dimarts, 02 octubre 2018 / Published in NOTICIES

Dijous 27 de setembre, es reunien al Vinseum de Vilafranca del Penedès, Queta Domènech, presidenta de la Fundació Vallformosa, Josep Maria Vilà, president de l’ICO i Joan Ríos president d’Ampert, per a fer l’entrega dels xecs dels diners recaptats al 10è Sopar Solidari.

El passat 13 de juliol, la Fundació Vallformosa celebrava la 10a edició del Sopar Solidari per la lluita contra el càncer. Aquest sopar és un dels principals actes que organitza la fundació amb la col·laboració de diferents entitats, empreses i particulars per a recollir fons per la lluita contra el càncer.

La quantitat de diners recaptats durant aquest acte solidari ha resultat ser de 16.155 €.

D’aquests diners recaptats, un 80%, que correspon a 12.925 €, anirà destinat a l’ICO (Institut Català d’Oncologia) per a finançar el projecte “Teràpies Integratives”, que consisteix en un estudi sobre la meditació, les actuacions musicals per a pacients i l’estudi científic del poder curatiu de la música.

El restant 20% que són 3.230 €, serviran per donar continuïtat al servei de transport i acompanyament que ofereix l’Associació Ampert per a tots els veïns i veïnes de l’Alt Penedès que han de rebre tractament de radioteràpia a l’ICO.

Els representants de les tres entitats han destacat l’èxit de l’acte un any més i la necessitat de continuar fent iniciatives de sensibilització i contribució a la investigació oncològica, així com de l’acció del voluntariat que ajuda als malalts de càncer i a les seves famílies.

Deixa un comentari

TOP