FORGOT YOUR DETAILS?

La Plateria i Derrumband fan ballar a 600 persones en benefici d’Ampert

by / dimarts, 27 gener 2015 / Published in NOTICIES

Amb la finalitat d’aconseguir fons per finançar el servei de transport de malalts oncològics que ofereix Ampert, dissabte 17 de gener tenia lloc el festival de rumba, Rumbampert.

Hi van assistir 600 persones que van ballar al ritme de l’Orquestra Plateria i els penedesencs Derrumband fins les 3 de la matinada.

Després de 3 edicions del festival “Tots som Ampert”, l’associació va optar per un canvi de format i per incloure el concert dins els actes de les Festes de Sant Raimon. Amb l’orquestra La Plateria i Derrumband com a reclam, volien omplir el Casal, finalment van assistir-hi 600 persones. Tot i això, el president d’Ampert, Joan Ríos, està molt content i satisfet.

Va obrir el concert l’Orquestra Plateria, que manté una bona relació d’amistat amb Derrumband i feia anys que no tocava a Vilafranca del Penedès.

Ambaixadors de la música llatina a casa nostra des dels seus inicis, la seva actuació forma part de la gira de comiat en la qual estan immersos després de 40 anys dalt dels escenaris, com explica el seu cantant, Manel Josep.

En segon lloc van tocar els Derrumband i el cantant de La Plateria, i els penedesencs van interpretar plegats La orquesta de plata y oro, que Gato Pérez va escriure i dedicar a La Plateria.

A banda d’aquest moment el concert encara va deparar una altra sorpresa: membres de la Sidral Brass Band es van afegir als Derrumband i plegats van interpretar dos temes, un dels quals era Curaçao sidraleiro, una samba que els Derrumband han dedicat als Sidral Brass Band.

Des d’Ampert volem agrair el suport de totes les empreses, entitats públiques i persones que hi han col·laborat: Unilever, Freixenet, Cales de Pachs, Knauf Industries, Comissió de Festes de Sant Raimon 2015, Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Nou Enfoc Fotografia, Fundació Pinnae, Bar Cal Ramon, Mariona Ríos Disseny, PTV Penedès Televisió, Ràdio Vilafranca, Acústic Serveis de sonorització i assessorament professional, Gràfiques Imprès Ràpid, Begues Seguridad, Sala de festes La Flama i El 3 de Vuit.

I molt especialment, moltes gràcies als músics de Derrumband, de l’Orquestra Plateria i Sidral Brass Band. I també al Nico Ramírez, col·laborador especial en les tasques de producció del concert.

I per acabar, a tots i cadascun dels assistents al festival, moltes gràcies!.

Podeu veure totes les fotografies del Rumbampert a: http://www.ampert.org/galeria/

NOU_ENFOC_0025__14A0924

Deixa un comentari

TOP