FORGOT YOUR DETAILS?

Més de 160 persones assisteixen a la 9a edició del Clàssicampert

by / divendres, 08 novembre 2019 / Published in NOTICIES

El passat diumenge 27 d’octubre, l’auditori del Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca va acollir la 9a edició del Clàssicampert, concert solidari de música clàssica en benefici d’Ampert. Enguany s’ha inclòs dins del MUSiCVEU Festival que organitza la Fundació Pinnae.

En aquesta ocasió vam gaudir de les actuacions del Jonatan Carbó, Christina Koch, Jordi Mestres, Montse Ríos, Carmina Font, Cor Kandenit, Sergi Raya i Aida Ortiz. La presentació va anar a càrrec del Carles Fernández.

162 persones van assistir al concert i la recaptació va ser de 1.485 €, que serviran per a donar continuïtat al projecte de l’associació de transport i acompanyament fins a l’ICO (Institut Català d’Oncologia).

L’acte va comptar amb el patrocini de la Fundació Pinnae i de la Fundació Pro Penedès, i la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, l’Escola municipal de música Mª Dolors Calvet, l’estudi Pagà Disseny i del fotògraf vilafranquí Jordi Sueiro, que un any més, va col·laborar amb Ampert oferint-nos les seves fotografies.

Deixa un comentari

TOP