FORGOT YOUR DETAILS?

Nou vídeo corporatiu d’Ampert

by / dimarts, 07 maig 2019 / Published in NOTICIES

Ampert vol donar a conèixer en societat el nou vídeo promocional de l’associació. En aquest audiovisual es mostra el testimoni de persones usuàries del servei, oncòlogues i personal sanitari que col·labora en el projecte, persones voluntàries, etc.

Amb el nou vídeo es pretén donar a conèixer d’una forma més visual el funcionament, la capacitat, l’estructura i el teixit humà de l’entitat.

L’escenari ha estat dins del propi vehicle que s’utilitza per a desenvolupar el servei, a les instal·lacions de l’ICO (Institut Català d’Oncologia), i a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès.

Volem donar les gràcies a totes les persones usuàries que hi han participat desinteressadament, a la Pepi, la Margarida, el Josep, la Filo i la Lourdes, al Joan Anton, voluntari d’Ampert, a tots ells que sense dubtar-ho s’han posat davant la càmera.

Agrair una vegada més el seu suport al Pepe del Servei d’Oncologia Radioteràpica de l’ICO, a la Catalina Falo, oncòloga de l’ICO, i a la Beatriz Pardo, oncòloga de l’ICO i de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès.

No volem oblidar-nos dels companys de Nebraska Produccions, productora vilafranquina encarregada de la gravació i realització del vídeo, gràcies pel vostre esforç i professionalitat. Amb el vostre temps i talent heu realitzat un vídeo preciós que captura bona part del que és Ampert.

Aquí us deixem el nou vídeo, així que gaudiu-lo i no dubteu a difondre’l.

Deixa un comentari

TOP