FORGOT YOUR DETAILS?

Presentació del calendari 2020

by / diumenge, 28 juliol 2019 / Published in Sin categoría

Després de la bona acollida que va tenir la iniciativa els anys anteriors, enguany hem volgut repetir l’experiència d’editar un calendari amb l’objectiu de difondre el projecte de l’entitat i alhora recaptar fons.

Aquesta vegada hem comptat amb el suport i col·laboració de 12 il·lustradors penedesencs que ens han cedit desinteressadament una il·lustració per a cada un dels mesos del calendari.

Els il·lustradors que hi han col·laborat són: Anna Mongay, Eva Sans, Núria Tomàs, Fina Raventós, Marc Sadurní, Marta Rodríguez, Joan Ramon Buisan, Muntsa González, Jordi Gibert, Antònia Bonell, Lluís Masachs i Nenén Giménez.

No volem oblidar el nostre agraïment a l’estudi vilafranquí Pagà Disseny per la seva professionalitat i creativitat, a l’empresa Jocs Recreatius del Penedès per col·laborar novament amb Ampert en aquesta i en d’altres iniciatives solidàries, i a Gràfiques Imprès Ràpid per la seva bona feina .

Podeu disposar dels calendaris fent un donatiu de 6 €uros a les següents llibreries de Vilafranca del Penedès:

– Llibreria Pujol
– Llibreria l’Odissea
– Llibreria La Cultural
– Llibreria Sellarès
– Llibreria Montse
– Gràfiques Imprès Ràpid

Gràcies a totes aquelles persones que heu aportat el vostre granet de sorra i heu fet que aquesta joia sigui una realitat.

No us quedeu sense el calendari d’Ampert!.

Derfor bruges det ikke i kombination med antiarytmiske lægemidler eg og med gratis forsendelse i danmark eg er du i tvivl, så spørg din læge. På de godkendte online apoteker kan du altså købe betroetapotek.com såvel som de Cialis -produkter helt uden recept, en erektion med Kamagra kan vare 18 timer, lægemidlet fra Pfizer sælges over hele verden i dag.

Deixa un comentari

TOP