HAS PERDUT LES TEVES DADES?

Presentació del calendari 2020

per / dilluns, 28 octubre 2019 / Publicat a NOTICIES

Després de la bona acollida que va tenir la iniciativa els anys anteriors, enguany hem volgut repetir l’experiència d’editar un calendari amb l’objectiu de difondre el projecte de l’entitat i alhora recaptar fons.

Aquesta vegada hem comptat amb el suport i col·laboració de 12 il·lustradors penedesencs que ens han cedit desinteressadament una il·lustració per a cada un dels mesos del calendari.

Els il·lustradors que hi han col·laborat són: Anna Mongay, Eva Sans, Núria Tomàs, Fina Raventós, Marc Sadurní, Marta Rodríguez, Joan Ramon Buisan, Muntsa González, Jordi Gibert, Antònia Bonell, Lluís Masachs i Nenén Giménez.

No volem oblidar el nostre agraïment a l’estudi vilafranquí Pagà Disseny per la seva professionalitat i creativitat, a l’empresa Jocs Recreatius del Penedès per col·laborar novament amb Ampert en aquesta i en d’altres iniciatives solidàries, i a Gràfiques Imprès Ràpid per la seva bona feina .

Podeu disposar dels calendaris fent un donatiu de 6 €uros a les següents llibreries de Vilafranca del Penedès:

– Llibreria Pujol
– Llibreria l’Odissea
– Llibreria La Cultural
– Llibreria Sellarès
– Llibreria Montse
– Gràfiques Imprès Ràpid

Gràcies a totes aquelles persones que heu aportat el vostre granet de sorra i heu fet que aquesta joia sigui una realitat.

No us quedeu sense el calendari d’Ampert!.

Deixa un comentari

A dalt