FORGOT YOUR DETAILS?

Presentació del nou vehicle d’Ampert

by / Dijous, 26 maig 2022 / Published in NOTICIES

El passat dilluns 23 de maig va tenir lloc a la Plaça de la Vila de Vilafranca del Penedès, l’acte de presentació del vehicle nou de l’associació. Vehicle que s’utilitzarà per a portar a cap el transport i acompanyament dels pacients oncològics dels vint-i-set municipis de l’Alt Penedès que han de rebre tractament de radioteràpia a l’ICO (Institut Català d’Oncologia).

A l’acte hi van assistir membres de la junta d’Ampert i el seu president, Joan Ríos, el tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Vilafranca, Aureli Ruiz, i el tinent d’alcalde coordinador de l’àrea de serveis a les persones i promoció social, Ramon Zaballa.

En representació de CaixaBank van assistir-hi Marc Palau, Director d’Àrea de Negoci de l’Alt Penedès i Mª Glòria Pausas, Directora de l’Store de Vilafranca, de CaixaBank Payments & Consumer, Antoni Gallardo i Rosalia de Castro.

També van fer acte de presència el president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Francesc Xavier Lluch i alcaldesses i alcaldes de diversos ajuntaments de la comarca que donen suport al projecte de l’entitat.

El cost del vehicle ha estat de 75.000 € i el finançament s’ha assolit gràcies a les aportacions següents:

  • 40% Ajuntament de Vilafranca del Penedès.
  • 33% CaixaBank, Fundació “La Caixa” i CaixaBank Payments & Consumer.
  • 27 % Consell Comarcal de l’Alt Penedès i ajuntaments de l’Alt Penedès.

L’objectiu d’aquest canvi és poder oferir a les persones usuàries un servei diari de qualitat amb un vehicle còmode, accessible, segur i menys contaminant.

En aquesta ocasió també s’ha comptat amb la col·laboració de l’estudi vilafranquí Pagà Disseny que ha estat l’encarregat de fer el disseny de la retolació, i de l’empresa Pellisa Ràfols que ha retolat de forma desinteressada el vehicle de l’associació.

Deixa un comentari

TOP