HAS PERDUT LES TEVES DADES?

Robin Hat fa una donació de 150 €uros a Ampert

per / dimecres, 11 Març 2015 / Publicat a ACTIVITATS

Gràcies al suport d’una oncòloga de l’ICO que col·labora molt activament amb Ampert, hem pogut conèixer els creadors de Robin Hat, saben quina és la tasca que desenvolupa l’associació i per aquest motiu han decidit fer una donació de 150 €uros en benefici d’Ampert.

Robin Hat va néixer fruit de les casualitats, sumant un esperit emprenedor i solidari de cadascun dels seus membres. Amb la idea d’ajudar i fer alguna cosa de profit per a la gent, van començar aquesta aventura. Les casualitats de la vida van fer possible que es coneguessin i descobrir el talent de la Yolanda en dissenyar els seus propis capells per a quiròfan i els d’alguns dels seus companys.

Va ser tant la impressió que van tenir en veure aquells dissenys, que es van decidir a portar-los i presentar-los a uns amics d’un hospital de Barcelona. L’acollida va ser fantàstica i en pocs minuts van vendre els models que havien portat i fins i tot en van demanar més.

L’èxit va ser brutal, però el millor havia d’arribar, doncs aquells diners provinents de la venda els van destinar a ajudar a una pacient que estava fent tractament a l’ICO Hospital de Bellvitge. Una pacient, que per cert, necessitava diners per a desplaçar-se a rebre el seu tractament. Una casualitat, que va per plantejar-se la possibilitat d’ajudar a molta més gent amb la venta de capells per a quiròfan.

Aquell va ser l’embrió del seu projecte actual, molt més definit i professionalitzat, doncs volen oferir un producte de qualitat, no qualsevol producte, que el metge, l’infermera i personal valorin, i destinar part de la facturació a ONG’s locals i campanyes d’acció solidària.

La seva missió és omplir de color i alegria els quiròfans dels hospitals. Els ajudem?.

Fica-t’ho al cap, sigues solidari!.

http://robinhat.com/ca/

Deixa un comentari

A dalt