FORGOT YOUR DETAILS?

Robin Hat fa una donació de 150 €uros a Ampert

by / Dimecres, 11 març 2015 / Published in ACTIVITATS

Gràcies al suport d’una oncòloga de l’ICO que col·labora molt activament amb Ampert, hem pogut conèixer els creadors de Robin Hat, saben quina és la tasca que desenvolupa l’associació i per aquest motiu han decidit fer una donació de 150 €uros en benefici d’Ampert.

Robin Hat va néixer fruit de les casualitats, sumant un esperit emprenedor i solidari de cadascun dels seus membres. Amb la idea d’ajudar i fer alguna cosa de profit per a la gent, van començar aquesta aventura. Les casualitats de la vida van fer possible que es coneguessin i descobrir el talent de la Yolanda en dissenyar els seus propis capells per a quiròfan i els d’alguns dels seus companys.

Va ser tant la impressió que van tenir en veure aquells dissenys, que es van decidir a portar-los i presentar-los a uns amics d’un hospital de Barcelona. L’acollida va ser fantàstica i en pocs minuts van vendre els models que havien portat i fins i tot en van demanar més.

L’èxit va ser brutal, però el millor havia d’arribar, doncs aquells diners provinents de la venda els van destinar a ajudar a una pacient que estava fent tractament a l’ICO Hospital de Bellvitge. Una pacient, que per cert, necessitava diners per a desplaçar-se a rebre el seu tractament. Una casualitat, que va per plantejar-se la possibilitat d’ajudar a molta més gent amb la venta de capells per a quiròfan.

Aquell va ser l’embrió del seu projecte actual, molt més definit i professionalitzat, doncs volen oferir un producte de qualitat, no qualsevol producte, que el metge, l’infermera i personal valorin, i destinar part de la facturació a ONG’s locals i campanyes d’acció solidària.

La seva missió és omplir de color i alegria els quiròfans dels hospitals. Els ajudem?.

Fica-t’ho al cap, sigues solidari!.

http://robinhat.com/ca/

Deixa un comentari

TOP