FORGOT YOUR DETAILS?

Nit de Rumba a Vilafranca amb l’Orquestra Plateria i Derrumband

by / dimarts, 16 desembre 2014 / Published in NOTICIES

El proper dissabte, 17 de gener de 2015, es celebrarà Rumbampert, amb l’Orquestra Plateria i Derrumband, el primer festival de rumba solidari i a benefici d’Ampert. El concert de rumba se celebrarà al Casal de Vilafranca, a partir de les 23h. Aquest festival rumbero serà el primer de Vilafranca 2015 Capital de la Cultura Catalana i forma part, també, de les festes d’hivern de Sant Raimon 2015. El preu de les entrades anticipades és de 8 €uros i ja es poden adquirir a través de la plataforma topticket.cat. El dia del concert valdran 10 €uros a la taquilla.

El festival Rumbampert, que per primera vegada es farà a Vilafranca, espera acollir un miler de persones. La recaptació d’aquest acte serà íntegrament per a finançar el servei de transport de malalts oncològics que ofereix Ampert.

L’Orquestra Plateria, que actuarà primer, fa molts anys que no ho fa a Vilafranca i es presentarà amb la seva gira de comiat després de quaranta anys als escenaris (1974-2014). Els penedesencs Derrumband seran els segons en actuar al concert que acabarà a les 3h de la matinada. A la presentació van assegurar molta canya i no es descarta fins i tot alguna sorpresa com l’actuació conjunta de les dues formacions musicals.

Derrumband ha col·laborat en més d’una ocasió amb l’associació, a través dels festivals solidaris “Tots som Ampert” i també cedint una de les seves peces per a incloure-la en el CD solidari editat aquest mes de desembre.

Aquest acte està organitzat per l’associació Ampert, patrocinat per Unilever, Freixenet, Coordinadora de les Festes d’hivern de Vilafranca Sant Raimon, Cales de Pachs, S.A., Knauf Industries, Ajuntament de Vilafranca del Penedès i Vilafranca 2015 CCC Capital de la Cultura Catalana.

Compta amb la col·laboració de la Fundació Pinnae, Nou Enfoc fotografia, Cal Ramon i Mariona Ríos disseny.

POSTER PLATERIA

POSTER DERRUMBAND

 

RODA DE PREMSA 1 RODA DE PREMSA 2

 

http://www.vilafranca.cat/jsp/agenda/detall.jsp?id=12817

http://www.el3devuit.cat/index.php?option=com_content&view=article&id=8444:lorquestra-plateria-i-els-derrumband-participaran-al-primer-festival-rumbampert&catid=25:vilafranca-cultura&Itemid=79

http://elcargol.com/index.php/societat/4083-nou-festival-a-favor-d-ampert-dedicat-a-la-rumba-catalana

I després de gaudir amb l’Orquestra Plateria i els Derrumband, els que tingueu més ganes de gresca veniu a l’after party Rumbampert a La Flama.

AFTER PARTY RUMBAMPERT

 

http://www.rtvvilafranca.cat/actualitat/article/la-plateria-i-derrumband-fan-ballar-600-persones-en-benefici-dampert

Deixa un comentari

TOP