FORGOT YOUR DETAILS?

Sopar 10è aniversari d’Ampert

by / dimecres, 02 maig 2018 / Published in NOTICIES

El passat dissabte 28 d’abril 90 persones vàrem reunir-nos per a celebrar el 10è aniversari de l’associació.

La trobada va ser al Restaurant La Societat de La Múnia a les 21:00 hores, va ser un retrobament entre persones que han utilitzat el servei de transport de l’associació, socis, voluntaris, col·laboradors, empreses, ajuntaments, etc.

El sopar va trascendir en un ambient distès i alegre, persones que es retrobaven després de temps d’haver compartit trajectes d’anada i tornada a l’ICO, representants d’ajuntaments de la comarca, voluntaris, socis i totes aquelles persones que van voler acompanyar-nos en una data tant assenyalada.

Després de sopar, el president d’Ampert Joan Ríos va fer un parlament on va explicar cronològicament quina ha estat l’evolució de l’entitat, les persones que hi han passat, els voluntaris, els patrocinadors, membres de la junta…, tot fins arribar als 10 anys d’existència d’Ampert, fent-ne una valoració més que positiva.

Joan Ríos va demanar la intervenció de l’oncòloga de l’ICO Cati Falo, membre fundadora de l’associació i que també va assistir a l’acte.

Es va voler fer un reconeixement als membres de la junta actual, a la junta anterior, a totes les persones voluntàries que també formen part de l’equip d’Ampert i en són una peça imprescindible, a la Comissió del 10è aniversari i a tots els ajuntament de la comarca que recolzen el projecte de l’associació mitjançant convenis de col·laboració.

Al sopar d’aniversari van assistir-hi l’alcalde de Sant Sadurní d’Anoia, regidors de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, de La Granada, de Subirats, de Font-Rubí, de Les Cabanyes, de Santa Fe del Penedès, de Mediona i del Consell Comarcal de l’Alt Penedès. També representants de Creu Roja a l’Alt Penedès.

El president va obsequiar-los amb una reproducció en miniatura del vehicle que utilitza l’associació per a fer el transport, obra de Xavier Lozano. Posteriorment vam bufar les espelmes del pastís d’aniversari, gràcies a la col·laboració del Forn J. Rius de Vilafranca del Penedès.

A continuació i per amenitzar la vetllada vàrem gaudir amb la música del DJ Billy, que va oferir la seva actuació desinteressadament.

En aquest sopar vàrem comptar amb la col·laboració desinteressada de les empreses Forn J. Rius, Caves Vilarnau, Restaurant La Societat, Gràfiques Kerpe i Caves Can Ràfols dels Caus.

Moltes gràcies a tothom per fer-ho possible!.

Deixa un comentari

TOP