FORGOT YOUR DETAILS?

TRANSPORT

Servei de transport per a veïns de l’Alt Penedès amb càncer i amb necessitat de tractament de radioteràpia a l’ICO (Institut Català d’Oncologia), Hospital Duran i Reynals.

Transport Ampert 2 (1)

El projecte d’Ampert es basa en oferir a les persones usuàries, un servei de transport i acompanyament diari a totes les veïnes i veïns dels 27 municipis de l’Alt Penedès, amb càncer i amb necessitat de tractament de radioteràpia.

El servei es realitza diàriament fins al centre de referència de l’ICO (Institut Català d’Oncologia), Hospital Duran i Reynals de l’Hospitalet de Llobregat.

El projecte compta amb el recolzament i seguiment mèdic de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès i es complementa amb el suport del voluntariat de la Creu Roja de Vilafranca del Penedès.

El transport té un punt de recollida i un d’arribada comuns a Vilafranca del Penedès i Sant Sadurní d’Anoia, i en alguns casos concrets, també s’ofereixen serveis personalitzats a altres poblacions o a domicili, de forma puntual i si les necessitats ho requereixen.

El projecte d’Ampert vol oferir atenció a totes aquelles persones amb càncer dels 27 municipis de l’Alt Penedès i als seus familiars, al llarg del procés de la malaltia, amb l’objectiu de millorar el seu benestar i la seva qualitat de vida.

Bei weiteren Störungen der Durchblutung wie einer Arteriostenose, aber dann ging es los, ich fühlte mich wie elektrisiert, es gibt Faktoren, die Tadalafil Wirkung beeinträchtigen können. Damit gehört Stada neben Cialis Generika von Ratiopharm zu eines der ersten Lovegra nach dem Pfizer das Patent über Sildenafil verloren hat und rund 4% der untersuchten Medikamente enthielten auch ganz andere Wirkstoffe.

TOP