FORGOT YOUR DETAILS?

Trobada de voluntaris i voluntàries d’Ampert

by / dimecres, 12 novembre 2014 / Published in ACTIVITATS

El passat dissabte 8 de novembre, a la sala d’actes de la Creu Roja, es va celebrar la trobada amb tots els voluntaris i voluntàries que col·laboren amb Ampert en l’acompanyament dels usuaris que fan ús del servei diari de transport.

Van assistir-hi tots els voluntaris, el president de l’associació, membres de la junta, i una representant de Creu Roja Alt Penedès.

Després d’esmorzar, el psicòleg Joan-Salvador Vilallonga va fer una sessió formativa, pensada pels voluntaris d’acompanyament de persones malaltes de càncer.

En acabar la sessió, es va fer un intercanvi d’impressions i recull d’idees i suggeriments per part dels voluntaris, ja que són aquests els que coneixen el servei i tenen contacte directe amb els usuaris, i va considerar-se d’interès tenir en compte les seves propostes amb la finalitat d’oferir un millor servei.

Com a conclusió, es va proposar fer una trobada de tant en tant per tal de mantenir un contacte i saber què en pensen els voluntaris del projecte de trasnport de persones malaltes de càncer i en tractament de radioteràpia.

Només resta donar les gràcies a tots ells i elles per la seva gran tasca.

Gràcies a tots. Tots som Ampert!.

1

2

3

Deixa un comentari

TOP