FORGOT YOUR DETAILS?

Unilever col·labora amb Ampert per millorar la qualitat de vida dels malalts oncològics

by / dimarts, 19 gener 2016 / Published in NOTICIES

Unilever España ha signat un acord de col·laboració amb Ampert, associació sense ànim de lucre que treballa per a millorar la qualitat de vida dels malalts oncològics a la comarca de l’Alt Penedès.

En línia amb la visió de la companyia i conscients de que es tracta d’una de les malalties més patides pels espanyols en els últims anys, Unilever es compromet a col·laborar perquè Ampert pugui donar continuïtat als seus projectes i accions com el servei de transport fins a l’ICO.

Segons les dades de la Agencia Internacional para la Investigación del Cáncer, a Espanya els malalts de càncer han augmentat cada any des del 2012, moment en què aquesta malaltia va afectar a més de 215.000 homes i dones, i el 2015 gairebé els 228.000 casos.

“A Unilever creiem en una societat on totes les persones tinguin les seves necessitats bàsiques cobertes. El càncer està fent estralls en les famílies i creiem que és la nostra obligació ajudar en tot el que puguem per a millorar la seva qualitat de vida”, sosté Ana Palencia, directora de comunicació d’Unilever España.

Amb la signatura d’aquest acord, Unilever col·labora oficialment amb aportacions econòmiques, ajudant a que la qualitat de vida dels usuaris d’Ampert segueixi millorant.

Conveni de col·laboració que s’ha signat a la seu d’Unilever, a Viladecans el dimarts 19 de gener de 2016, per Ana Palencia, directora de comunicació d’Unilever España i per Joan Ríos, president d’Ampert.

Moltes gràcies Unilever!

IMG-20160119-WA0004

IMG-20160119-WA0002

Deixa un comentari

TOP