FORGOT YOUR DETAILS?

Voluntaris i la xofer d’Ampert participen en la XIa Trobada de Voluntariat en l’Àmbit Oncològic

by / dimarts, 16 juny 2015 / Published in ACTIVITATS

La XIa Trobada del Voluntariat Oncològic celebrada el passat dissabte 13 de juny va posar l’accent, tal com anunciava el títol ‘Diàleg: càncer i voluntariat’, en la importància del diàleg per aconseguir un acompanyament de qualitat a la persona amb càncer. Un diàleg molt necessari que s’ha d’establir entre familiars, voluntaris i professionals.

Així ho va deixar palès la taula rodona sobre ‘Diàleg en l’acompanyament de pal·liatius’ on els propis voluntaris, familiars i experts en l’àmbit oncològic van posar sobre la taula la seva visió sobre com s’entén l’acompanyament a pal·liatius, de quina manera es pot acompanyar, les complicitats i relacions que s’estableixen amb els professionals sanitaris, familiars i pacients, els aspectes positius de l’acompanyament i saber expressar les dificultats que sorgeixen durant i després d’aquest procés.

Es va insistir en la figura del voluntari com a representant d’una entitat en els domicilis i els hospitals, en la importància del paper del coordinador i d’establir una comunicació coordinada entre voluntaris, entitats, pacients i família i en la necessitat de saber expressar les dificultats que tothom afronta després d’un acompanyament.

La Trobada, que cada any organitza la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC), es va celebrar al Centre Cultural El Born amb l’objectiu de fomentar el nexe d’unió entre els més de 4.500 voluntaris que treballen en aquest àmbit a Catalunya i per reconèixer la seva tasca solidària.

TROBADA 1

TROBADA 2

TROBADA 3

TROBADA 5

TROBADA 6

TROBADA 7

TROBADA 8

TROBADA 9

Deixa un comentari

TOP