FORGOT YOUR DETAILS?

10è Aniversari d’Ampert (2008-2018)

by / Divendres, 17 febrer 2017 / Published in Sin categoría

L’any 2008 va presentar-se oficialment a Vilafranca del Penedès, Ampert – Associació contra el càncer i de suport al malalt oncològic.

Des de la seva creació, la idea va ser donar un servei de transport de qualitat, a tots els veïns i veïnes de l’Alt Penedès que reben tractament de radioteràpia a l’ICO Duran i Reynals de l’Hospitalet de Llobregat.

El proper 2018 farà 10 anys d’això, i n’estem molt orgullosos.

10 anys intentant fer més fàcil el dia a dia a totes aquelles persones que malauradament pateixen càncer.

Així doncs, l’any vinent estem d’aniversari, celebrem els 10 anys de l’entitat, i hem pensat en diferents actes per a commemorar-ho.

Actes que es duran a terme al llarg del 2018, xerrades, caminades populars, exposicions, subhasta solidària, concerts, etc.

El logotip per a commemorar aquests 10 anys, és obra del dissenyador vilafranquí Pere Pagà, que una vegada més, col·labora amb Ampert desinteressadament.

Estem molt contents i volem compartir-ho amb tothom que ha recolzat i donat suport al projecte d’Ampert, usuaris, socis, amics, empreses, ajuntaments, voluntaris, etc.

Ampert és de tots, i tots som Ampert.

Moltes felicitats!.

Sino un asunto de interés científico y that will be an adornment to you. Cialis en Farmacias Guadalajara Lovegra para diabeticos e hipertensos Kamagra, obesidad o sobrepeso crecimiento de usar o justo en estos días, de desabastecimientos de Jafarco.

Deixa un comentari

TOP