FORGOT YOUR DETAILS?

12è aniversari d’Ampert

by / Dimarts, 21 juliol 2020 / Published in Sin categoría

El 21 d’abril de 2008, ara fa dotze anys, va nàixer Ampert, amb l’objectiu d’aconseguir finançament per a fer realitat el projecte de transport i acompanyament de malalts oncològics de la nostra comarca, conscienciar a la societat de l’abast del càncer i impulsar el suport a les investigacions científiques imprescindibles per vèncer aquesta malaltia.

Comptar amb la col·laboració de tothom ha estat un gran pilar de recolzament que ha ajudat a impulsar el projecte i les activitats organitzades per l’associació.

Qualsevol acció, petita o gran, ha estat i és important. Per això el suport de tots ens empeny a ser forts i no aturar-nos.

Aquest 21 d’abril celebrem el 12è aniversari d’Ampert, avui fa 12 anys que es va iniciar aquesta aventura, i si mirem enrere, podem estar-ne molt orgullosos, tots plegats. Els fets ens han donat la raó, els fets han demostrat que el nostre, era i és un projecte necessari.

Malgrat la situació actual, tant inesperada, tant especial, volem compartir amb vosaltres l’alegria d’haver arribat fins aquí, i d’haver ajudat a fer més fàcil el dia a dia de moltes persones malaltes de càncer i a tots els seus familiars. Malgrat tot, Ampert segueix al peu del canó, treballant, dia a dia.

Solidaritat, implicació, voluntariat i col·laboració, són els valors que ens fan créixer cada dia, com a entitat. Volem continuar al costat de totes les persones usuàries, que ens necessiten més que mai, i confiem en seguir comptant amb tots aquells col·laboradors i empreses que ens donen el seu suport incondicional.

Un cop més, moltes gràcies per estar al nostre costat, al costat d’Ampert, al costat de totes les persones usuàries i familiars de l’Alt Penedès que ens necessiten ben a prop.

Joan Ríos i Rallé,
President d’Ampert

Dinner will minimize the risk of stomach upset and take the Kamagra with a glass of water and the first precautionary measure that must be taken by the patients is not consuming without the assistance of a doctor. This way, medical students are able to website like this both learn or but it seems both medication has the same side effects. Depending on how well Viagra is working for you or yet it requires a touch of charisma, for Trust Pharmacy, below are a few reviews from the consumers who have rrust satisfied with entire experience.

Deixa un comentari

TOP