FORGOT YOUR DETAILS?

300 persones assisteixen al 10è Sopar Solidari de la Fundació Vallformosa

by / Dimarts, 17 juliol 2018 / Published in NOTICIES

Els diners recaptats en aquest acte aniran a parar a l’Institut Català d’Oncologia i a l’associació penedesenca Ampert.

Aquest divendres 13 de juliol, la Fundació Vallformosa va celebrar la 10a edició del Sopar Solidari per la lluita contra el càncer. Aquest sopar és un dels principals actes que organitza la Fundació amb la col·laboració de diferents entitats, empreses i particulars per recollir fons per la lluita contra el càncer.

La quantitat de diners recaptats durant aquest acte solidari es publicarà un cop tancada la possibilitat de fer els donatius de fila zero.

D’aquests diners recaptats, un 80% anirà destinat a l’ICO i un 20% a Ampert per finançar els següents projectes:

  1. Finançar el projecte de l’ICO sota el lema “Teràpies Integratives”, que consisteix en un estudi sobre la meditació, les actuacions musicals per a pacients i l’estudi científic del poder curatiu de la música
  1. Finançar el servei de transport de l’Associació Ampert que acompanya veïns de l’Alt Penedès amb càncer, des del seu domicili fins al centre Duran i Reynals on són tractats.

Les activitats del 10è Sopar Solidari es van iniciar a les 8 del vespre als jardins de Vallformosa amb un aperitiu amenitzat amb música en directe a càrrec del jazz d’Èlia Lucas i Ton Felices. A continuació va ser el torn de parlaments on la presidenta de Vallformosa, Queta Domènech, va agrair a totes les empreses, institucions i persones que han fet que el 10è Sopar Solidari hagi estat un èxit.

Domènech també va destacar la consolidació que comporta celebrar 10 edicions d’un sopar solidari d’aquestes característiques i els tres anys de vida de la Fundació: Durant aquest temps s’han organitzat diverses activitats com la Caminada Solidària contra el càncer o el Premi Martí Via i s’ha col·laborat amb altres iniciatives solidàries d’arreu del territori català.

El Sopar Solidari el va presentar el periodista i director del programa Més24, Xavier Graset i també van intervenir Joan Ríos, President d’Ampert; Salvador Puig, Director General de l’INCAVI, el Dr. Josep Maria Vilà, president de l’ICO i la Dra. Candela Calle, Directora General de l’ICO.

Per celebrar els 10 anys del sopar, els membres del patronat, juntament amb una convidada molt especial, la dibuixant Pilarín Bayés, van bufar les espelmes i brindar amb tots els assistents.

L’acte continuava  amb el sorteig de diversos obsequis de diferents col·laboradors destacant el dibuix de Pilarín Bayés fet per ella mateixa mentre es repartien la resta de premis. La vetllada va finalitzar amb un Castell de focs i amb el concert del grup de flamenc mediterrani Agartha.

Finalment, cal destacar que durant les properes setmanes encara es poden fer donatius de fila zero a www.fundaciovallformosa.com o enviant un mail per a més informació a info@fundaciovallformosa.com.

Deixa un comentari

TOP