FORGOT YOUR DETAILS?

6a Cursa de la dona a Sant Quintí de Mediona en benefici d’Ampert

by / dijous, 22 setembre 2016 / Published in NOTICIES

Sant Quintí de Mediona acollirà la 6a edició de la Cursa de la Dona el proper diumenge 16 d’octubre de 2016, un dels municipis del Penedès que organitza aquest acte popular de lluita contra el càncer de mama, una de les principals causes de mort entre les dones.

L’organitza ADECA, Associació de Dones de Sant Quintí de Mediona, i pretén tenir un caire comarcal, raó per la qual s’hi convida a tothom a participar-hi.

Tot sigui per una bona causa, ja que els participants s’hauran d’inscriure prèviament fent un ingrés de 5 euros a través del número de compte corrent que l’ADECA té al BBVA:

ES44 0182 2179 8802 0006 0276

La totalitat dels diners recaptats amb les inscripcions es destinarà com a donatiu a l’Associació Ampert de Vilafranca del Penedès, que ofereix un servei de transport a tots els veïns i veïnes dels 27 municipis de l’Alt Penedès que fan tractament de radioteràpia a l’ICO Duran i Reynals de l’Hospitalet de Llobregat.

La cursa serà el proper diumenge 16 d’octubre de 2016, a les 10:00 del matí i el punt de trobada serà a la zona esportiva de Sant Quintí de Mediona.

Volem donar les gràcies a ADECA per la seva iniciativa solidària i per recolzar el projecte d’Ampert una vegada més.

Gràcies per la vostra generositat!.

Deixa un comentari

TOP