FORGOT YOUR DETAILS?

6è Sopar solidari per la lluita contra el càncer a Vallformosa

by / Dijous, 08 maig 2014 / Published in NOTICIES

Vallformosa organitza el proper divendres 27 de juny de 2014 el 6è Sopar solidari en conveni amb l’Institut Català d’Oncologia (ICO) i l’associació Ampert.
Es tracta d’una acció de responsabilitat social corporativa per recaptar fons per a la lluita contra el càncer.

Amb la missió de “millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer”, aquestes tres institucions organitzen el sopar per poder donar viabilitat als projectes:

Programa especial presentat per l’ICO sota el lema “Definir un model asistencial de telemedicina per a pacients de càncer”.

Objectiu general: Desenvolupar un pla de telemedicina que aportarà beneficis en l’accessibilitat i en l’equitat al ciutadà, millorarà l’eficiència del sistema de salut. Aquest pla ajudarà a definir un nou model asistencial de telemedicina per a pacients de càncer.

Objectius específics:

– Utilitzar dispositius per a la telemonitorització de pacients en el seu domicili.
– Disposar d’un instrument que ens ajudi a desplegar i avaluar la telemedicina.
– Oferir un sistema d’atenció innovador i accesible.
– Donar suport al pacient en el seguiment i control de la seva malaltia i millorar el seu coneixement sobre l’estat de salut.
– Millorar la interacció entre pacients i professionals.
– Reduir desplaçaments de pacients i dels seus familiars.

Programa presentat per Ampert.

Objectiu general: Finançar el transport de pacients des del seu domicili fins al centre on seran tractats. El 20 % de la recaptació serà per a Ampert, associació de l’Alt Penedès que es dedica a aquesta tasca.

El 6è Sopar solidari es celebrarà a bodegues Vallformosa (Vilobí del Penedès) a les 20:00 hores. Les places són limitades.

Deixa un comentari

TOP