FORGOT YOUR DETAILS?

ADECA recapta 1.950 € en benefici d’Ampert en la 6a Cursa de la dona

by / Dilluns, 24 octubre 2016 / Published in ACTIVITATS

El passat diumenge 16 d’octubre es va celebrar la 6a Cursa de la dona contra el càncer de mama, organitzada per ADECA (Associació de dones de Sant Quintí de Mediona).

El punt de sortida va ser a la Zona Esportiva de Sant Quintí a les 10:00 del matí i van participar-hi més de 250 persones, l’import recaptat amb els dorsals dels inscrits s’ha donat íntegrament a Ampert.

Aprofitant les activitats que organitza ADECA durant aquest mes d’octubre, s’ha instal·lat l’exposició itinerant “Mai no caminaràs sol” al Casal de la Gent Gran Joan Amades de Sant Quintí fins el proper dia 31 d’octubre, animem a tothom a visitar-la!.

L’acte d’entrega dels 1.950 € recaptats s’ha fet aquest dissabte 22 d’octubre al Casal de la Gent Gran Joan Amades. A l’acte van assistir-hi membres d’ADECA, el president d’Ampert, Joan Ríos i l’alcalde de Sant Quintí de Mediona, Pol Pagès.

Una vegada més volem agrair que ADECA hagi pensat en Ampert, ja que l’any 2012 també va donar-nos el seu recolzament amb la 2a Cursa de la dona, iniciatives com la vostra ens ajuden a continuar endavant amb la nostra tasca.

Moltes gràcies per la vostra generositat ADECA!.

ADECA 2 ADECA 3 ADECA 4 ADECA 5

Deixa un comentari

TOP