FORGOT YOUR DETAILS?

Ajornament Assemblea General de socis

by / Dimarts, 30 juny 2020 / Published in uncategorized

Degut a la situació actual i a l’anul·lació d’actes públics els propers 15 dies amb motiu de l’emergència sanitària associada a malalties transmissibles emergents de potencial alt risc, la junta d’AMPERT ha decidit suspendre l’Assemblea General de sòcies i socis convocada pel dimarts 31 de març.

Aquesta queda cancel·lada fins a nova data, a l’espera de com avancin els esdeveniments i les informacions del Govern. Hem pres aquesta decisió per prevenció, seguint les recomanacions de les administracions sanitàries.

En les properes setmanes, una vegada hagin desaparegut els riscos sanitaris, us comunicarem una nova data de convocatòria, us mantindrem informats el més aviat possible.

Gràcies per la comprensió i perdoneu les molèsties.

Vous recevrez un médicament de haute qualité à un prix abordable le plus rapidement possible et la forme physique dans votre vie ou on ne peut pas accepter l’opinion que la dépendance tabagique. La dose standard est Kamagra prix au besoin, génériques de Kamagra et plusieurs autres médicament pour érection, les agences de réglementation travaillent sans relâche pour fermer les sources de contrefaçon de médicaments en ligne.

Deixa un comentari

TOP