FORGOT YOUR DETAILS?

Ampert a l’espai “Veu pròpia” de Penedès Televisió

by / Dimarts, 09 novembre 2021 / Published in NOTICIES

Cada setmana, “Veu pròpia” tracta en profunditat d’algun aspecte de l’actualitat vilafranquina i penedesenca a través de les veus del protagonistes. L’edició del mes de novembre l’han dedicat a Ampert.

La cadena penedesenca va emetre el dilluns 08/11 un reportatge sobre el dia a dia de les persones que reben tractament de radioteràpia i fan ús del servei que ofereix l’associació.

El reportatge va estar rodat per la Núria Repiso i s’emetrà per Penedès Televisió. En aquest espai s’explica quina és la tasca diària duta a terme per Ampert, comptant amb el testimoni de tres persones usuàries del servei de transport i acompanyament, així com dels voluntaris i la pròpia conductora.

En la gravació vam comptar amb el suport de la Gemma, el Josep Maria i l’Encarna, que no van dubtar ni un moment en explicar-nos la seva experiència. El voluntari Joan Anton també va participar-hi i és una de les persones entrevistades en l’audiovisual.

El reportatge dóna dues visions. D’una banda, es visibilitza el perfil de les persones usuàries que conviuen amb la malaltia, i de l’altra, l’atenció diària i professionalitzada que ofereix Ampert.

Després d’aquestes emissions el reportatge estarà disponible a l’enllaç:

Deixa un comentari

TOP