FORGOT YOUR DETAILS?

AMPERT estarem a la fira d’entitats Vila Salut

by / divendres, 26 setembre 2014 / Published in ACTIVITATS

El diumenge 28 de setembre tindrà lloc a Vilafranca la fira d’entitats Vila Salut, la fira d’associacions que desenvolupen una tasca voluntària d’atenció i ajut a les persones malaltes. En aquesta segona edició de Vila Salut hi participaran un total de 16 entitats, entre elles AMPERT.
El Vila Salut se celebrarà de 10 del matí a 2 del migdia i de 2/4 de 6 de la tarda a 9 del vespre. A la rambla de Sant Francesc cada entitat tindrà un estand propi per donar a conèixer la seva activitat i captar nous socis, molt necessaris per a la continuïtat de la seva tasca.
La regidora de Salut de l’Ajuntament de Vilafranca, Anna Doblas, ha assenyalat la implicació d’aquestes entitats que fan possible la convocatòria amb l’objectiu “de compartir vivències, tenir presència al carrer, captar nous membres a les entitats i, sobretot, passar-ho bé”.
Al llarg de la jornada s’organitzaran diverses activitats, col•laboració de diverses entitats de la vila. Tere Soler, de l’Associació de Donants de Sang, va explicat que hi hauria activitats per veure i d’altres més participatives: una mostra de ioga, tallers de primers auxilis, mostra de teràpia assistida amb gossos, dansa oriental, country, gimnàstica rítmica, jocs o una exhibició dels Eagles són algunes de les propostes que va assenyalar en la roda de premsa de presentació. També hi haurà actuacions musicals, amb Attic Sound, Karma Soundproject i la Banda Municipal de Vilafranca.

Des de Creu Roja, Mireia Sàbat, afegia que es sortejarà la il•lustració original del programa, obra d’Anna Maria Almirall-Germain. La llibreria La Cultural participarà de nou en el Vila Salut, posant a la venda llibres de segona mà en bon estat. Part de la recaptació es destinarà a les entitats organitzadores. Jordi Romeu va comentar que l’any passat es van recollir 600 euros, xifra que enguany s’espera superar. Segons va dir, disposen d’uns 1.500 exemplars que es posaran a la venda al preu de 3€ i 5€.

També se sumaran a la iniciativa Cafès Novell, que servirà tasses de cafè solidàries i sortejarà una cafetera, i Cineclub Vilafranca, que regalarà entrades per a les seves sessions a totes les persones que facin donació de sang, a les instal•lacions de Cal Figarot, en horari de 10 del matí a 2 del migdia. Coincidint amb la Marató de cinema que Cineclub organitza el cap de setmana, una de les pel•lícules projectades serà Mi pie izquierdo, que explica la història de superació d’un home afectat per paràlisi cerebral. Es podrà veure dissabte dia 27 de setembre, a les 17 hores, al Casal de Vilafranca. L’Associació ADALT-Juguem també col•labora a la fira i disposarà un espai de jocs per a infants durant tota la jornada.
Vilafranca, setembre 2014

Deixa un comentari

TOP