FORGOT YOUR DETAILS?

Ampert ofereix una xerrada a l’Institut Alt Penedès

by / Diumenge, 12 maig 2019 / Published in uncategorized

Aquest dimarts 12 de març, els membres de la junta d’Ampert, Gemma Sivill i Jordi Catasús, han ofert una xerrada als alumnes del PTT de l’Institut Alt Penedès de Vilafranca del Penedès.

El PTT és una tipologia de programes de qualificació professional inicial, adreçat a nois i noies joves, d’entre 16 i 21 anys, que no tenen el GESO (Graduat en Educació Secundària Obligatòria), i que, a curt termini, volen treballar i/o cursar un cicle formatiu de grau mitjà.

En aquesta trobada han exposat el projecte de l’associació, han ampliat la informació referida al servei de transport i acompanyament, l’organització, el finançament i d’altres aspectes relatius al funcionament de l’entitat.

Finalment s’ha obert un torn obert de paraules on els alumnes podien plantejar els seus dubtes i preguntes.

Des d’Ampert volem donar les gràcies a tots els alumnes de l’Institut Alt Penedès per la seva sensibilitat, per haver pensat en Ampert i per l’interès que han mostrat durant la xerrada.

Gli uomini chi soffrono della disfunzione erettile possono ora https://thovez.com/it/acquistare-viagra-online/ acquistare Kamagra online o riceverete l’ordine in confezioni discrete nel più breve tempo possibile. In particolare legata ad allergia o tuttavia, alle dosi terapeutiche di Voltadol non sono previsti effetti sul lattante.

Deixa un comentari

TOP