FORGOT YOUR DETAILS?

Ampert organitza un taller de musicoteràpia per als seus voluntaris

by / Divendres, 03 novembre 2017 / Published in ACTIVITATS

El passat dissabte 28 d’octubre, a l’Escorxador de Vilafranca del Penedès, Ampert va organitzar un taller de musicoteràpia per a totes les persones voluntàries que col·laboren amb l’associació.

Aquest taller anava adreçat a tots els voluntaris que realitzen el servei diari de transport i acompanyament, i dirigit per la musicoterapeuta i professora de música, Roser Ríos.

La musicoteràpia és una disciplina lligada al camp de la salut que utilitza el medi de la música i activitats musicals per a tractar necessitats físiques, psicològiques, cognitives i socials.

Per la seva vessant musical està agrupada dins de la denominació d’arts creatives-terapèutiques, i el seu efecte terapèutic es basa en com es pot usar la música per provocar canvis en les persones que l’escolten o l’executen.

La jornada va ser molt gratificant i divertida, tots el voluntaris van participar i gaudir de les diverses activitats que es van desenvolupar.

Des d’Ampert volem agrair la tasca diària de totes les persones voluntàries que col·laboren amb Ampert, i també a la Roser Ríos per fer-nos gaudir d’una jornada tant enriquidora i musical!.

Deixa un comentari

TOP