FORGOT YOUR DETAILS?

Ampert rep una aportació de 6.000 € de la Fundació “La Caixa”

by / Dimarts, 27 setembre 2022 / Published in NOTICIES

El passat divendres 16 de setembre, Ampert va rebre de la Fundació “La Caixa” una aportació per un import de 6.000 € per a donar suport i continuïtat al projecte de transport i acompanyament de pacients oncològics de l’Alt Penedès que ofereix l’associació a totes les veïnes i veïns dels vint-i-set municipis de la comarca.

L’acte va tenir lloc a l’oficina Store de Vilafranca del Penedès i va comptar amb l’assistència de la Glòria Pausas (Directora comercial Store Vilafranca), de la Susanna Puig (Subdirectora oficina Store Vilafranca), i del Joan Ríos en representació d’Ampert.

Amb la signatura d’aquesta col·laboració de la Fundació “La Caixa”, Ampert destinarà aquest import al servei de transport i acompanyament diari de pacients oncològics que han de rebre tractament de radioteràpia a l’ICO (Institut Català d’Oncologia), Hospital Duran i Reynals de l’Hospitalet de Llobregat.

Des de l’entitat es pretén promocionar i col·laborar en accions de benestar social de serveis assistencials, amb especial atenció a col·lectius o a persones amb dificultat per les seves malalties, i la Fundació “La Caixa” hi destina 6.000 €.

Des d’Ampert agraïm a la Fundació “La Caixa” aquesta aportació que beneficiarà a totes aquelles persones ateses per l’associació.

Deixa un comentari

TOP